recent
Güncel Haberler

Deadpool 3: Eğlencenin Maskesi Yüzünü Gösteriyor!

Ana Sayfa
Deadpool 3: Eğlencenin Maskesi Yüzünü Gösteriyor!

Uzun bir bekleyişin ardından, Deadpool 3'ün ilk fragmanı yayınlandı ve filmin kendine özgü mizahını sergiliyor ve önceki iki bölümün tarzına sadık kalıyor. Tam da izleyicilerin ihtiyacı olan şey.

Deadpool 3 dansa katılıyor

Marvel ve Disney'in başarılı karakterlere ve serilere odaklanma niyetlerini açıklamalarından sadece birkaç gün sonra, Amerikan devinin YouTube kanalı Deadpool 3'ün ilk fragmanını yayınladı. Fragmanda TVA'nın (Tribunal of Anachronistic Variations) Wade Wilson'ı durdurmaya çalışması ve Wolverine'in gölgesi kısaca gösteriliyor. Daha önce duyurulduğu üzere, Hugh Jackman Deadpool & Wolverine adını taşıyan filmde pençeli süper kahraman rolünü yeniden üstleniyor. 

Fragman, Deadpool'un dördüncü duvarı yıkması ve Disney'in MCU'ya resmi entegrasyonunu tartışmasıyla açılıyor ve serinin kendine özgü tarzını koruduğunu gösteriyor. Mizah değişmedi ama hayranlar arasında yaklaşan Deadpool filmindeki şiddet seviyesiyle ilgili endişeler var. Sadece en iyisini umabiliriz. Disney'in karakteri sterilize edip etmeyeceği belli değil, ancak bu noktada durum böyle görünmüyor. 

Çok yakında

Deadpool 3 26 Temmuz 2024'te gösterime girecek. Herhangi bir hayal kırıklığı hayranların seriye olan inancını kaybetmesine yol açabileceğinden, Marvel için başarılı bir film sunmak çok önemli.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent