recent
Güncel Haberler

Palworld: Steam ve Game Pass Üzerinde Yeni Zirvelere Ulaşıyor

Ana Sayfa
Palworld: Steam ve Game Pass Üzerinde Yeni Zirvelere Ulaşıyor

Pocketpair'in etkinlik oyunu Palworld sadece beş gün önce erken erişimde yayınlandı ve yeni yetişen Poké... Pals eğitmenlerinin sayısı katlanarak artıyor. Steam ve Game Pass'ten alınan son veriler bu büyümeyi gösteriyor ve Palworld'ün Xbox Series X/S'de yakın zamanda yayınlanmasıyla daha da fazla büyüme bekleyebiliriz. Bu rakamların Xbox Series X/S için herhangi bir gizli rakam içermediğini belirtmek önemli.

Pals Counter-Strike karşısında zafer kazandı

Ark/Pokémon kombinasyonu rekorlar kırmaya devam ediyor; Japon stüdyo Pocketpair erken erişim sürümünden sadece beş gün sonra 7 milyon satış yapıldığını bildirdi. Bu rakam, çıkışından bir hafta sonra aynı kilometre taşına ulaşan Pokémon Legends:Arceus'un satışlarını geride bıraktı. Game Awards'ın organizatörü Geoff Keighley, bir anda ortaya çıkan bir oyun için elde edilen bu etkileyici başarı hakkında daha fazla bilgi edinmek için ekiple temasa geçti.

Görünüşe göre bu rakam yalnızca Steam'deki satışlarla ilgili. Bu da Valve'ın platformunda aktif olan ve artmaya devam eden kullanıcı sayısındaki artışı açıklıyor. Şu an itibariyle SteamDB, Palworld kullanıcılarının en yüksek sayısının Steam'in amiral gemisi oyunu Counter-Strike'ınkini aştığını gösteriyor (1,864,421 kullanıcıya karşılık 1,818,773 kullanıcı). Ayrıca, Palworld'ün şu anda herhangi bir zamanda 1,2 milyondan fazla aktif kullanıcısı bulunuyor.

Palworld: Steam ve Game Pass Üzerinde Yeni Zirvelere Ulaşıyor
Palworld kesinlikle video oyunu sahnesine bomba gibi düştü © Pocketpair

Pocketpair'in oyunu şu anda Steam'de en çok oynanan ikinci oyun konumunda ve sadece PlayerUnknown's Battlegrounds tarafından geçiliyor. İkincisi 3 milyondan fazla aktif kullanıcıya sahip. Palworld için sırada ne var?

Xbox ve özellikle Pocketpair için bir nimet mi?

Valve platformunun yanı sıra Palworld'ün Xbox tarafında da iyi bir performans sergilediği görülüyor. Oyunu Series X/S üzerinden satın alan veya Game Pass üzerinden deneyen oyuncu sayısı tam olarak bilinmese de, oyunun Microsoft'un abonelik hizmetinde trend olduğu aşikâr. Palworld şu anda, her ikisi de Riot Games tarafından geliştirilen ve zor günler geçiren League of Legends ve Valorant'ın önünde yer alıyor.

Bununla birlikte, oyunun Series X/S ve Game Pass'te bulunan sürümü Steam'de erişilebilen sürümden biraz farklı. Konsollarda, çok oyunculu oyunlar PC'deki özel bir sunucu aracılığıyla 32 yerine yalnızca dört eğitmen barındırabilir. Ayrıca, Xbox ekosisteminde sunulan yapının Steam kullanıcılarına sunulandan daha eski olduğu görülüyor. İntihal ve yapay zekâ kullanımı iddialarına rağmen, Pocketpair konsollardaki başarısından etkilenmiyor ve yeni amiral gemisi oyununu PS5'e taşımayı düşündüğü bildiriliyor.

Bunlar, başarılı olması beklenmeyen bir oyun için etkileyici sonuçlar. Palworld yarın bir başka inanılmaz rekor kıracak mı? Öğrenmek için bize katılın.


Kaynak: SteamDB; Geoff Keighley X.com'da; Benji-Sales X.com'da

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent