recent
Güncel Haberler

Netflix'te Avatar: Son Hava Bükücü! İşte Fragman!

Ana Sayfa
Netflix'te Avatar: Son Hava Bükücü! İşte Fragman!

Yu Yu Hakusho ile yapılan son deneme daha karışık olsa da, cevap bir ay içinde verilecek. Bu arada: fragman! Avatar: Son Hava Bükücü, 2005 ve 2008 yılları arasında 61 bölüm yayınlanmış, çok beğenilen bir animasyon dizisidir. Dizinin canlı aksiyon uyarlaması 2018'den beri üzerinde çalışılıyor ve yakında Netflix'te yayınlanacak. Projenin orijinal yaratıcılarının 2020'de ayrılması da dahil olmak üzere çeşitli prodüksiyon endişelerine rağmen, uyarlamanın fragmanı yeni yayınlandı.

Dünyayı kurtaracak üç genç kahraman

Gösteri aksiyon ve özel efektler konusunda oldukça cömert. Dizi öncelikle, dünyayı kurtarmak için buzdaki uzun uykusundan uyanan 12 yaşındaki hava bükücü kahraman genç Aang'in etrafında dönüyor. Ateş Ulusu'na karşı gücü yeniden dengeleme görevinde ona bir su bükücü olan Katara ve kardeşi Sokka da katılıyor.

Fiyasko mu başarı mı? Her şey mümkün

Tek umudumuz ilk sezonun sekiz bölümünün vaatlerini yerine getirmesi. Fragman, orijinal diziye birçok kez atıfta bulunarak hayranları kazanmaya çalışıyor. İlk bakışta, karakterlere, mekânlara ve kült anlara saygı gösterilmiş gibi görünüyor ve belki de platformun karakteristik karanlık dokunuşu iyi bir önlem için eklenmiş.

Sonucu görmek için 22 Şubat'ta Netflix'te


Kaynak: The Verge

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent