recent
Güncel Haberler

Hellblade 2: Muhteşem Çılgınlığıyla Beklenen Çıkış Tarihi Açıklandı

Ana Sayfa
Hellblade 2: Muhteşem Çılgınlığıyla Beklenen Çıkış Tarihi Açıklandı

Senua's Saga: Hellblade II 21 Mayıs'ta PC, Xbox Series X/S ve Game Pass için dijital formatta satışa sunulacak. Haber Xbox Developer Direct sunumundan hemen önce yayınlandı. Bu yeni yolculuk, Senua'nın kafasındaki seslerin ötesinde bir yol arkadaşlığı içerecek.

Kolektif bir delilik hikayesi mi?

Senua, anavatanı olan Kelt topraklarının Viking istilasını önleme görevini kendinden emin bir şekilde üstlenir. Yeni müttefiklerin yardımı ve yeni düşmanlarla yüzleşmenin zorluğuyla korkusuzca İzlanda'ya gider. Kahramanımız, savaşın her zaman planlandığı gibi gitmeyebileceğini bilerek hedeflerine ulaşmak için deliliğini güvenle yönlendiriyor.

Sahneleme ve oynanış, daha yoğun ve sürükleyici bir deneyim sağlamak için orijinal oyundan ustalıkla geliştirildi.

Yüze vurulan grafik bir tokatın ta kendisi mi?

Ninja Theory, Hellblade 2'nin teknik performansını ve sanatsal yönünü kendinden emin bir şekilde sergiledi. İzlanda'nın mitolojik bir versiyonunun etkileyici görselleri ve sürükleyici atmosferi vurgulandı.

Hellblade 2: Muhteşem Çılgınlığıyla Beklenen Çıkış Tarihi Açıklandı
Mitoloji, delilik ve İzlanda mükemmel bir görsel ve işitsel pakette © Ninja Theory

Hellblade 2'deki karakter animasyonu ve yüz ifadeleri etkileyici derecede gerçekçi. Ses tasarımı ve müzik de seslerin mekansallaştırılmasıyla büyük ilgi görüyor.

Bu devam oyununda Senua'nın kafasının içindeki sesler özellikle ikna edici. Danimarkalı grup Heilung tarafından sağlanan müzikler, Senua ile deliliğe dalma beklentisini güvenle artırıyor. Hellblade 2 21 Mayıs'ta PC, Xbox Series X/S ve Game Pass'te yayınlanacak. Ninja Theory oyunun sadece dijital formatta ve 50 Dolar fiyatla satışa sunulacağını belirtti.


Kaynak: YouTube'da Ninja Theory

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent