recent
Güncel Haberler

Destiny 2'ye Yıllar Sonra Gelen Çok Beklenen Özellik!

Ana Sayfa
Destiny 2'ye Yıllar Sonra Gelen Çok Beklenen Özellik

Bungie, Destiny 2 için merakla beklenen ve Season of Wishes için artırılmış Glimmer sınırı ve ek içerik içeren güncellemeyi duyurdu. Özellikle güncelleme, oyunun 10 yıllık ömrü göz önüne alındığında önemli bir ekleme olan büyük bir yeni özellik getiriyor.

Destiny 2, 7 yıl sonra

Bungie, Destiny 2'de merakla beklenen Muhafızların görünümünü özelleştirme özelliğini tanıttı. Bu özellik tamamen ücretsizdir ve oyuncuların yıllar önce seçtikleri stil veya yüz işaretleri de dahil olmak üzere karakterlerinin özelliklerini değiştirmelerine olanak tanır. Muhafızınızın görünümünün kontrolünü elinize alın ve onu gerçekten kendinize ait hale getirin. Mart ayında, oyuncuların karakterlerinin vücut tipi, yüz, saç modeli, kafa ve işaretler gibi çeşitli yönlerini doğrudan karakter seçim ekranından değiştirmelerine olanak tanıyan The Final Shape güncellemesi yayınlanacak. Bu özelliğe hiçbir ücret ödemeden ve değişiklik sayısında sınırlama olmadan erişilebilecek.

Karakterin kökeninin değişmeden kalacağını belirtmek isteriz. İnsan olmak gibi karakterin ırkına ilişkin ilk seçimler sabit kalacaktır. Synthweave bonus sınırı bu özelliğin başlamasıyla birlikte sıfırlanacak. Merakla beklenen kişiselleştirme menüsü ve Glimmer yeteneğinin genişletilmesi ve yeni Season of Wishes içeriği de dahil olmak üzere Bungie tarafından duyurulan diğer yeni özellikler hakkında daha fazla bilgi için Bungie'nin son yazısı Destiny'de Bu Hafta'ya bakın.

Destiny 2'ye Yıllar Sonra Gelen Çok Beklenen Özellik!
Bungie

Destiny 2 için son 7 yıldır (Destiny 1'i de sayarsak 10 yıldır) sürdürülen yoğun çalışmaların bir kanıtı olan yeni özellik oldukça iyi karşılandı. Forumlardaki sayısız talepten de anlaşılacağı üzere, bu özelliğin topluluk tarafından çok beklendiği açıktır.


Kaynak: Bungie

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent