recent
Güncel Haberler

Epic Games Store'da Sürpriz: On Dördüncü Ücretsiz Oyun Harika!

Ana Sayfa
Epic Games Store'da Sürpriz: On Dördüncü Ücretsiz Oyun Harika!

Epic Games Store Noel takviminin sona ermesine sadece dört ücretsiz oyun kaldı. Oyunlardan biri olan Saints Row tamamen ücretsiz ancak kalitesi tartışılır. Fortnite mağazası, alışılageldiği üzere, günde en az bir tane olmak üzere 17 ücretsiz oyun sunarak babalar için Noel Baba 3.0'a dönüşüyor. Etkinlik, birkaç küçük aksaklığa rağmen bir önceki sürümden daha kaliteli olduğunu kanıtladı. Bununla birlikte, mevcut ücretsiz oyun öl ve yeniden dene konusunda gerçek bir ustalık sınıfıdır. Halefi artık mevcut ve o da yüksek kalitede.

Epic Games Store'un on dördüncü ücretsiz oyunu

Epic Games Store'un günlük ücretsiz oyun promosyonu sona eriyor. Mağaza sınırlı bir süre için günlük bir hediye sunuyor. 2024'ün ilk gününde, bu etkinlikteki on üçüncü oyuna hâlâ sahip olabilirsiniz. Kütüphanenize belki de hiç oynamayacağınız oyunlar eklemek için yalnızca dört gününüz kaldı. Epic Games Store'da 2024'ün ilk ücretsiz oyunu duyuruldu ve hem solo hem de grup oyununa uygun. Escape Academy şu anda 1 - 2 Ocak 2024 tarihleri arasında ücretsiz olarak oynanabilir.

Kaçış oyunu prensiplerini senaryolu bir maceraya dönüştüren mükemmel bir bulmaca oyunudur. Oyuncular, kaçış sanatında geleceğin ustalarını yetiştiren prestijli bir okulun saflarına katılırlar. En iyi Kaçışçılardan biri olma umuduyla, sınırlı bir süre içinde bir dizi gizemi çözmeleri gereken bir düzine odada teste tabi tutulacaklar. Epic Games Store'da ücretsiz olarak sunulan bu oyun, yerel veya çevrimiçi olarak tek başına veya çok oyunculu modda oynanabilir. Yıla başlamak için harika bir yol. Rakip platformlarda binlerce mükemmel derecelendirmeyle hem eleştirmenlerden hem de oyunculardan olumlu eleştiriler aldı.

Onbeşinci ücretsiz oyunu da biliniyor

Escape Academy artık ücretsiz. Kimliği belirsiz Çinli bir sızıntıya göre, Epic Games Store'daki on beşinci ücretsiz oyun 20 Minutes Till Dawn olacak. Bu oyun, gece hayatta kalmak için Lovecraftian canavarlardan oluşan ve giderek büyüyen bir sürüyü yenmeniz gereken, rogueite bileşenleri olan bir bullet hell oyunudur. Etkinlik boyunca sunulacak 17 ücretsiz oyunun tam listesine düzenli olarak güncellenen özet makalemizden ulaşabilirsiniz.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent