recent
Güncel Haberler

2024 Ocak Ayında Çıkacak En İyi 5 Video Oyunu

Ana Sayfa
2024 Ocak Ayında Çıkacak En İyi 5 Video Oyunu

Sonuç olarak, bu makale yılın başında dikkat edilmesi gereken en iyi 5 oyunu sunuyor. Bunlardan biri aynı zamanda 2024'te dört gözle beklediğimiz en iyi 10 oyun arasında yer alıyor. Bu, video oyun endüstrisinin bir başka harika yıl için yolda olduğunun olumlu bir göstergesidir. Umalım da bu trend sektörün geneli için devam etsin.

Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy

Kült bir klasiğin geri dönüşü temasına sadık kalarak Ocak ayında izlenecek en iyi 1. oyunumuzu tamamlıyor ve Apollo Justice'i sunuyoruz: Ace Attorney'i sunuyoruz. Bu oyunda, efsanevi akıl hocası Phoenix Wright ile birlikte Apollo olarak oynuyoruz. Bu koleksiyon, Capcom'un hukuk serisinin meşhur olduğu sahneleme ve soruşturma çözümlerini içeren toplam 16 bölüm ile bir fiyatına üç oyun içeriyor. Yargıcın kararı 24 Ocak'ta PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S ve Nintendo Switch için açıklanacak.

Tekken 8

Geçtiğimiz Haziran ayında Street Fighter 6'nın piyasaya sürülmesinin ardından bu sevilen dövüş oyunu serisi sona erdi ve şimdi Tekken 8 sahne alıyor. İkonik oyuncu kadrosuna aynı derecede karizmatik yeni karakterler eşlik ediyor ve görsel olarak her zamankinden daha çarpıcı ve etkili 3D savaşlara katılıyor. PC, PS5 ve Xbox Series X/S için 26 Ocak'ta çıkacak olan oyuna hazırlanın!

The Last of Us Part II Remastered

Naughty Dog şu anda zorluklar yaşıyor olsa da, başyapıt The Last of Us Part II'nin yeniden düzenlenmiş versiyonunun stüdyonun yoluna devam etmesine yardımcı olması bekleniyor. Yeni versiyonun 19 Ocak 2024'te yalnızca PS5'te yayınlanması planlanıyor. Orijinalinden sadece üç yıl sonra piyasaya sürülmesine rağmen, oyun zaten mükemmel olan kıyamet sonrası sanatsal yönünü mümkün olan en iyi şekilde sergilemek için daha güçlü konsoldan yararlanacak. Yeniden düzenleme, yakın zamanda God of War: Ragnarök'te tanıtılana benzer bir rogue-lite modu içerecek. Buna ek olarak, Ellie ve Abby ile yeniden bağlantı kurma özelliği de bulunacak. Oyuncu, sporlara karşı koymak için bir gaz maskesine ve enfekte olmuşları savuşturmak için bir bıçağa sahip olacak.

Prince of Persia: The Lost Crown

Ubisoft, hayranları The Sands of Time'ın olası bir yeniden yapımını beklerken, Prince of Persia serisinin orijinal 2D formatına bir dönüş olan The Lost Crown'u yayınladı. Oyunda, kurnaz platform ve dinamik dövüş içeren bir dizi mücadeleyle efsane olmaya layık olduğunu kanıtlaması gereken Sargon baş kahraman olarak yer alıyor. Oyun 18 Ocak'ta PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S ve Nintendo Switch için piyasaya sürülecek.

Like a Dragon: Infinite Wealth

Bu yıl dört gözle beklediğimiz video oyunları arasında ilk 10'da yer alan Like a Dragon: Infinite Wealth, bu ay mutlaka sahip olunması gereken oyunlar listesinin altında yer alıyor. Yakuza efsanesinin bu son bölümü, ünlü selefinden bile daha çılgın ve vahşi olmayı vaat ediyor. PC, PS5 ve Xbox Series X/S için 25 Ocak'ta Japonya'da ve Hawaii sahillerinde piyasaya sürülecek.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent