recent
Güncel Haberler

Get4Games Ekibi Olarak Size 2024 Yılında Mutluluklar Dileriz!

Ana Sayfa
Get4Games Ekibi Olarak Size 2024 Yılında Mutluluklar Dileriz!

2023 yılı sona eriyor. Bu yıl video oyun endüstrisi için hem kayda değer başarılar hem de önemli gerilemelerle olağanüstü bir yıl oldu. 2024 yılına yaklaşırken, geçtiğimiz yılı değerlendirmenin ve geleceğe bakmanın zamanı geldi. Önümüzdeki yıl için en iyi dileklerimle.

Sektör için en garip yıllardan biri

2023 karışık duyguların yaşandığı bir yıl olarak hatırlanacak. Bir yandan, türünün zirvesine ulaşan ve oynayanlar için kalıcı anılar bırakacak olan inanılmaz derecede başarılı Baldur's Gate 3 gibi dönüm noktası niteliğindeki oyunların piyasaya sürülmesine tanık oldu. Nintendo, Breath of the Wild'ın devamı niteliğindeki Zelda: Tears of the Kingdom'ın piyasaya sürülmesiyle bu yıl büyük bir etki yarattı. Oyun, Hyrule'un bu versiyonunun hala anlatacak daha çok hikayesi olduğunu ve ikinci bölümün de en az ilki kadar yenilikçi olduğunu gözler önüne seriyor. Buna ek olarak, Remedy stüdyosunun merakla beklenen Alan Wake 2 oyunu yıllar süren bekleyişin ardından piyasaya sürüldü ve bu kayda değer bir başarıdır. Sadece bu üç oyun bile 2023'ü harika bir yıl haline getirebilir, ancak son aylarda dikkatimizi çeken Marvel's Spider-Man 2, Hi-Fi Rush, Final Fantasy XVI, Starfield, Pikmin 4, Star Wars Jedi: Survivor ve Sea of Stars gibi merakla beklenen daha birçok oyun var. 2023 halk için harika bir yıl olurken, sektör için binlerce işten çıkarma ve çok sayıda stüdyonun kapanmasıyla zor bir yıl oldu.

Kötü kararlar, olumsuz sonuçları olan birleşmeler ve kalabalık bir pazarda başarısız oyunların ortasında, sektör büyük acılar çekti. Sektörün en çok eleştirilen CEO'larından biri olan Bobby Kotick'in ayrılmasına rağmen 2024'ün önemli bir gelişme getirmesi pek olası değil. Embracer'ın hâlâ yapması gereken işler olduğu açık. Bu belirsiz ortamda olumlu bir bakış açısını korumak zor.

Bununla birlikte, 2024'ün başlangıcının Tekken 8, Like a Dragon ve Final Wealth'in piyasaya sürülmesiyle heyecan getirmesi bekleniyor: Infinite Wealth ve Final Fantasy VII Rebirth (bu makalenin ön sayfasında Fumio Minagawa'nın bir illüstrasyonu ile gösterilmiştir). Bu yılı sizlerle birlikte geçirmeyi hedefliyor ve gelecek olanları merakla bekliyoruz.

Get4Games için zorlu ve ödüllendirici bir yıl

Get4Games Ekibi Olarak Size 2024 Yılında Mutluluklar Dileriz!
get4games.com

Tamamen şeffaf olmak gerekirse, 2023 yılı da site için en hafif tabirle tehlikeli bir yıl olacak. Basının karşılaştığı ekonomik zorluklar, yapay zekanın ortaya çıkışı ve Google Discover'ın koruyucu azizini kazanma ihtiyacının giderek artması arasında, son birkaç ay Get4Games için şüpheler ve belirsizliklerle doluydu. Seçimler yapmak zorunda kaldık, bazen hatalar yaptık ama sektörün sert gerçeklerine rağmen her zaman ilerlemeye çalıştık. SEO'nun iyi niyeti ile okumalarınıza saygı duyma arzumuz arasında bir denge kurmak, özellikle de (yetersiz) mali durumumuzu ayakta tutmak söz konusu olduğunda, her zaman kolay olmuyor.

Ama siz oradaydınız. Sizler sayesinde. Desteğiniz sayesinde şimdi 2024'te daha da büyük hedeflerle yeni bir edisyon için sabırsızlanıyoruz.

Dahası, artık her zamankinden daha fazla yorumla, giderek daha fazla sayıda kişi topluluğun yaşamına katılıyor. Moral yükseltici birkaç mesajdan kaçınmamış olsak da, her şeyden önce bize ilerlemeye devam etme isteği uyandıran bir nezaket gösterdiniz. Get4Games'i desteklediğiniz ve bugünkü haline getirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Sırada ne var? 2023'e uygun olarak, sitemizi daha kolay okuyabilmeniz için birkaç görsel revizyon daha yapacağız. Ayrıca, en büyük oyunlarla ilgili rehberlerimizin ve ipuçlarımızın hızını artıracağız ve YouTube kanalımız 1.000 aboneye ulaşmanın eşiğinde, bu da onu her zamankinden daha fazla geliştirmek istememize neden oluyor. 2024 başka bir zor yıl olacak ve bu yüzden alternatif finansman fikri (Ulule veya benzeri bir şey gibi) henüz şekillenmemiş olsa bile bir süredir aklımızdaydı. Önemli olan, kaliteden ödün vermeden size daha fazlasını sunmaktır.

Tüm bunları gelecek yıl tekrar konuşacağız. Şimdi tüm geri bildirimleriniz ve varlığınız için bir kez daha teşekkür etme ve sizin için zengin ve şaşırtıcı olmasını umduğumuz çok mutlu bir 2024 dileme zamanı. Festival sezonunun tadını çıkarın!

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent