recent
Güncel Haberler

Arcane 2. Sezon: İlk Bakışta Büyük Sürprizlerle Dolu!

Ana Sayfa
Arcane 2. Sezon: İlk Bakışta Büyük Sürprizlerle Dolu!

2021 yılında Netflix'in Fortiche tarafından hazırlanan Arcane adlı animasyon dizisi, League of Legends evrenini yeni bir izleyici kitlesine tanıtarak sansasyon yarattı. Uyarlama, birkaç hafta boyunca yayın platformunun ilk 1'ine hızla tırmandı ve MOBA oyuncularının sayısı hızla arttı. Beklendiği gibi, Netflix 2. sezon için şimdiden kayıt yaptırdı. Oyunun bir sonraki büyük güncellemesini bekleyen Netflix, ilk teaser ile uzun süredir devam eden bir teoriyi doğruladı.

Arcane 2. sezon için bir karakter onaylandı

Küçük ekranda video oyunu uyarlamalarının lanetini kıran dizilerden biri olan Arcane, ikinci sezonuyla Kasım 2024'te Netflix'e geri dönmeye hazırlanıyor. Devam dizisinin detayları şimdilik bilinmiyor, ancak ilk bölümlerde hikayesiyle dalga geçilen yeni bir şampiyonun tanıtılacağı vaat ediliyor. Hiç şüphe yok ki, 5 Ocak 2024 Cuma günü yayınlanan ve Arcane 2. sezonun ilk görüntülerini ortaya koyan kısa alıntı, Warwick'in yer alacağını doğruluyor.  

Warwick'in oyuna ve diziye dahil edilmesi, Singed ve eski arkadaşıyla olan sahneler ve karakterle yapılan son çekim, VI ve Jinx'in hayatlarındaki bu önemli figürün geri dönüşüne işaret ediyor. Warwick, League of Legends efsanesinde korkunç deneylerle dönüştürülmüş ve simyasal öfkeyle hareket eden bir canavardır. Kan kokusu onu karşı konulmaz bir şekilde cezbediyor. Bu bilgiler objektif olarak ve herhangi bir öznel değerlendirme yapılmadan sunulmaktadır.

Özetle, bu devam dizisi Jinx'in neden olduğu yıkıma ek olarak şiddet temasına da sahip. Netflix dizisi artık LoL ile ilgili her şey için resmi kaynak olduğundan, köken hikayesini tam olarak keşfetmek için Arcane 2. sezona kadar beklememiz gerekecek.

Uzun süredir devam eden teori doğrulandı (spoiler)

Kaçırmış olabilecekler için, Wander, Vi ve Jinx'in baba figürünün Warwick'in arkasında saklandığı teorisi doğrulandı. Netflix'ten gelen 'Ve böylece Singed Warwick'i yarattı' açıklaması, bir zamanlar insan olan kişinin kimliği konusunda hiçbir şüphe bırakmıyor. Vi, kız kardeşi ve bu yaratık arasında yaklaşan savaşın gergin geçeceği kesin. Peki ama bu yüzleşmenin ardındaki hikâye ne olabilir? Bunu öğrenmek için yıl sonuna kadar beklememiz gerekecek.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent