recent
Güncel Haberler

Silent Hill 2 ve Metal Gear Solid 3 PS5 Remake'leri 2024'te Geliyor

Ana Sayfa
Silent Hill 2 ve Metal Gear Solid 3 PS5 Remake'leri 2024'te Geliyor

Birkaç hafta içinde PS5 oyuncuları merakla beklenen Final Fantasy VII Rebirth'e kavuşabilecek. 2020'de piyasaya sürülen Final Fantasy VII Remake'in devamı niteliğindeki bu oyunun 29 Şubat'ta Sony'nin en yeni konsolunda piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Ancak, Sony tarafından yayınlanan son fragmana göre, 2024'te gençleşecek olanlar yalnızca Cloud ve arkadaşlarının maceraları olmayacak gibi görünüyor.

MGS3'ün yeniden yapımı 2024'te PS5'e geliyor

Konami, 24 Mayıs'taki PlayStation Showcase'de, Hideo Kojima tarafından yaratılan serinin sevilen bölümlerinden Metal Gear Solid 3: Snake Eater'ın yeniden yapımının ilk tanıtımını yaptı. Oyun PS5, Xbox Series X/S ve PC'de piyasaya sürülecek.

Metal Gear Solid Delta için çıkış aralığı: Snake Eater'ın çıkış aralığı daha önce bilinmiyordu, ancak PlayStation bunu yanlışlıkla açıklamış olabilir.

PlayStation'ın resmi YouTube kanalı, 2024 yılı için PS5'te en merakla beklenen oyunları derleyen bir video paylaştı. Listede Tekken 8, The Last of Us Part II: Remastered ve MGS3'ün yeniden yapımı yer alıyor.

Bu haber, Big Boss'un güncellenmiş bir orman ortamında geri dönüşünü merakla bekleyen hayranlar için heyecan verici. Metal Gear Solid Delta: Snake Eater'ın çıkış tarihi ve ayı şu anda bilinmiyor, bu yüzden sabırlı olmalıyız.

Silent Hill 2: Çıkış tarihi 2024 olarak yeniden onaylandı

Yıllardır söylentilere konu olan Silent Hill 2'nin yeniden yapımı gerçeğe dönüşmeye hazırlanıyor. Polonyalı Bloober Ekibi (Layers of Fear ve The Medium ile tanınıyor) 2024 yılında piyasaya sürülmesi beklenen oyunu geliştiriyor.

Bu bilgi daha önce Just for Games tarafından duyurulmuştu, ancak çıkış tarihi şimdi yeni yayınlanan PlayStation fragmanı ile doğrulandı.

Hem Silent Hill 2 hem de Metal Gear Solid 3: Snake Eater yeniden yapımlarının Unreal Engine 5 tarafından destekleneceğini belirtmek gerekir. Bu klasik oyunların PS2'deki orijinal sürümlerinden yirmi yıl sonra bile hem PS5 hem de PC'de başarılı olması kuvvetle muhtemel.


Kaynak: YouTube'da PlayStation

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent