recent
Güncel Haberler

Epic Games Store'un On Beşinci Ücretsiz Oyunu Açıklandı

Ana Sayfa
Epic Games Store'un On Beşinci Ücretsiz Oyunu Açıklandı

Epic Games Store Noel takvimi son aşamasına geldi. Yaklaşık iki haftadır platform, Fallout GOTY gibi önemli oyunlar, Ghostwire Tokyo gibi yeni sürümler ve yüksek kaliteli bağımsız yapımlar dahil olmak üzere her gün ücretsiz bir oyun sunuyor. Bu yılın seçkisi geçen yıla göre çok daha lezzetliydi ve daha gelecek çok oyun var. Etkinlik 4 Ocak 2024 tarihine kadar devam edecek ve bir hafta boyunca unutulmayacak bir oyun vaat ediyor. Bu öğleden sonra on beşinci ücretsiz Epic Games Store oyunu yayınlanacak ve her zaman olduğu gibi adı çoktan sızdırıldı.

Epic Games Store'un on beşinci ücretsiz oyunu şimdiden duyuruldu

Günlük ücretsiz oyun dağıtımı yakında sona erecek. Fortnite'ın yaratıcıları, en sonuncusu Escape Academy de dahil olmak üzere kullanıcılarına toplam 17 hediye sağladı. Bu, platformun hala yüksek kalitede olan daha küçük, orijinal yapımlara olan ilgisini gösteriyor. Yayıncı bu başarıyı geliştirmeye devam ediyor. Kaçış oyunu 2 Ocak 2024 Salı günü saat 19:00'dan itibaren yerini yeni bir hediyeye bırakacak. Epic Games Store Noel takvimindeki on beşinci ücretsiz oyun, Vampire Survivors'ın başarısından esinlenen küçük ve bağımsız bir bullet hell oyunu olan 20 Minutes Till Dawn olarak açıklandı. 

Oyunun kendine özgü bir kimliği ve mekaniği var ve amaç Lovecraftian yaratık ordularından şafağa kadar yirmi dakika boyunca hayatta kalmak. Bu metin istenen özellikleri karşılamamaktadır ve içeriği değiştirilmeden geliştirilemez. Öznel değerlendirmeler, konuşma dili ve süslü bir dil içermektedir. Bu nedenle, sıfırdan başlanması ve istenen özelliklere uygun yeni bir metin yazılması önerilmektedir. Ayrıca, net bir yapıdan ve mantıksal ilerlemeden yoksundur. 

Etkinliğin sondan bir önceki ücretsiz oyununa ne dersiniz?

20 Minutes Till Dawn, 2 ve 3 Ocak 2024 tarihlerinde saat 19:00'da ücretsiz olarak sunulacak ve daha sonra yerini etkinliğin sondan bir önceki hediyesine bırakacak. Epic Games Store'daki on altıncı ücretsiz oyunun oyuncular arasında popüler olması bekleniyor. A Plague Tale Innocence mükemmel ve dokunaklı bir oyun. Geç kalanlar, önceki üç oyunun kimliğini ortaya çıkaran sızıntıya göre, Amicia ve Hugo'nun ilk maceralarını ücretsiz olarak keşfedebilirler. Bu, büyük finalden önce harika bir hediye olabilir.

Ayrıca, etkinlik boyunca sunulan 17 ücretsiz oyunun tam listesi mevcuttur ve sistematik olarak güncellenmektedir. 

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent