recent
Güncel Haberler

The Boys 4. Sezon: İlk Fragman Sonunda Geldi!

Ana Sayfa
The Boys 4. Sezon: İlk Fragman Sonunda Geldi!

The Boys kısa bir süre içinde Prime Video'nun altın yumurtlayan tavuğu haline geldi. Platformun önde gelen programı, her yeni sezonda beklentileri aşarak sürekli olarak şaşırtıyor, eğlendiriyor ve korkutuyor. Bu başarı, e-ticaret devini Gen V'in genç bilginleri ve anime Diabolical'ın ardından üçüncü bir spin-off hazırlamaya sevk etti. Ancak aboneler artık Butcher, Hughie, Starlight, Homelander ve diğer karakterleri The Boys'un ilk fragmanıyla ortaya çıkan 4. sezonunda izleyebilirler.

The Boys 4. sezonu için ilk teaser

Hollywood grevi nedeniyle ertelenen The Boys'un 4. Sezonunun önümüzdeki yıl yayınlanması planlanıyor. Duyuru Brezilya'daki CCXP etkinliğinde yapıldı ve belirli bir yayın tarihinin olmadığı doğrulandı. Butcher ve Homelander'ın içgüdüsel olarak heyecan verici macerasının yeni bölümünün ön gösteriminin yanı sıra yeni dizi Fallout'un fragmanı da sergilendi. Showrunner Eric Kripke, bu yeni bölümlerin doğrudan Gen V spin-off'unun son olaylarının bittiği yerden devam edeceğini açıkladı.

Butcher, Koruyucu bir protestocunun kafasını ısırarak kopardığı için yargılanırken süper kahramanların sonunu getirebilecek potansiyel bir tehdidin farkındadır. Henüz izlemediyseniz önceki dizileri izlemeniz şiddetle tavsiye edilir. The Boys'un 4. sezonunda meydana gelen olaylar doğrudan Gen V'in 2. sezonuna yol açacak. Ayrıca, The Boys'un 4. sezonu, The Walking Dead'de Negan'ı canlandıran Jeffrey Dean Morgan'ı Butcher'ın kampının yeni bir üyesi olarak tanıtacak. Firecracker (Detroit Become Human'dan Valorie Curry) ve Sister Sage (Susan Heyward tarafından canlandırılan) adlı iki yeni kadın kahraman da Yedi'nin saflarına katılacak.

Daha korkunç bir sezon mu?

"The Boys" için yayınlanan ilk fragman bir önceki sezonun bekleyen sorunlarına kısa ve öz bir bakış sunuyor. Son görüntü, dizinin amansız içeriğe olan bağlılığını pekiştiren kanlı bir Koruyucu sunuyor. Yaratıcılar daha da şok edici sahnelerin geleceğinin sözünü veriyor. Geçtiğimiz günlerde, özel efekt süpervizörü 4. sezon için uğursuz bir ayrıntıyı açıkladı ve "gözlerinin az önce gördüklerini görmezden gelemeyeceğini" açıkladı. Önceki bölümler şiddet, kan ve tamamen beklenmedik anlar açısından çıtayı çoktan yükseltmişti.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent