recent
Güncel Haberler

GTA 6'nın Merakla Beklenen Fragmanı: İşte Yayın Tarihi ve Detaylar

Ana Sayfa
GTA 6'nın Merakla Beklenen Fragmanı: İşte Yayın Tarihi ve Detaylar

Rockstar'ın en yeni oyunu GTA 6'nın fragmanını Aralık ayı başında yayınlamayı planladığını duyurması internette büyük yankı uyandırdı. Oyunun çıkış tarihi tartışma konusu oldu ve 2023 Oyun Ödülleri sırasında sergilenip sergilenmeyeceği konusunda spekülasyonlar yapıldı. Ancak şirketin daha fazla reklama ihtiyacı yok. Bazıları fragmanın şirketin 25. yıldönümüne denk gelen 10 Aralık'ta yayınlanacağını tahmin ediyor. Resmi çıkış tarihini öğrendiğimiz için artık gerilim sona erdi.

İşte GTA 6 fragmanının yayınlanacağı zaman

Güncellemeler için tercih ettiğiniz haber kaynaklarını ve sosyal medya akışlarını sürekli yenilemenize gerek yok. Rockstar geçtiğimiz günlerde GTA 6 için ilk fragmanın yayınlanacağı gün ve saati açıkladı. Bu fragman ne oyunun 25. yıldönümü anısına ne de Game Awards 2023 etkinliğinde gösterilecek. Fragmanın prömiyeri 5 Aralık Salı günü Türkiye saatiyle 17:00'te gerçekleştirilecek. Şirket bu bilgiyi palmiye ağaçları ve gün batımından oluşan basit bir resimle açıkladı ve bu da bir süredir zaten bildiğimiz şeyi hızla doğruladı: GTA 6 aslında Vice City'de geçecek.

Jason Schreier daha önce GTA 6'da iki oynanabilir karakterin yer alacağını açıklamıştı - seride ilk kez böyle bir şey yapılıyor. Bu karakterlerden biri olan Lucia, serinin ilk Latin kahramanı olacak. Schreier'e göre karakterler Bonnie ve Clyde'dan ilham alıyor, ancak henüz başka bir ayrıntı açıklanmadı. Önümüzdeki Salı günü GTA 6'nın hikayesi, karakterleri ve dönemi hakkında daha fazla bilgi için bizi izlemeye devam edin. Ancak, yeni duyurulan oynanış özelliklerini hemen beklemeyin. Her durumda, topluluğun tam güçle dışarıda olacağından emin olabilirsiniz. Sadece 15 dakika içinde X'teki (daha önce Twitter) bu tanıtım 200.000'den fazla beğeni, 80.000 yeniden paylaşım ve 3 milyon görüntüleme aldı. Aylardır spekülasyonlara, söylentilere ve yanlış sızıntılara konu olan oyun, benzeri görülmemiş bir heyecan seviyesine yol açtı.

Grand Theft Auto 6 büyük bir tokat yemek üzere mi?

Jason Schreier'in Bonnie ve Clyde moduna bir ikilinin dahil edileceğine dair raporu dışında, GTA 6'da bizi nelerin beklediğini anlamak zor. Elimizde sadece Vice City hayranlarını heyecanlandıracak bir mekân teyidi var. Eğer söylentiler doğruysa, bu gelecek bölüm serinin gerçekçiliğini daha da ileriye taşıyacak. RDR 2'deki dinamik saç ve sakal uzatma sisteminin geri döneceği söyleniyor. GTA 6'ya ana karakterler arasında romantik bir sistem ve yeni bir aktivite olarak sörfün eklenmesi de dahil olmak üzere yeni oynanış özellikleri eklenebilir. Bu, oyunun deniz tabanının daha ayrıntılı bir şekilde geliştirilmesiyle tamamlanabilir.

Ayrıca oyun, oynanamayan karakterlerin davranışlarını ve arka planlarını geliştirerek Red Dead Redemption 2'den ilham alabilir. Bunu yapmak, Rockstar Games'in bir önceki oyununda olduğu gibi, bu karakterlerin benzersiz hayatlar yaşamasına ve belirli döngülere yanıt vermesine olanak tanıyabilir. Take-Two Interactive'in CEO'su Strauss Zelnick bir röportajında, oyunlarda oynanamayan karakter etkileşimlerini geliştirmek için yapay zekadan yararlanmaya olan ilgisini dile getirdi. Zelnick, mevcut senaryo etkileşimlerinin genellikle ilgi çekici olmadığını, ancak yapay zeka ile tüm NPC'lerin daha ilgi çekici ve eğlenceli hale gelebileceğini belirtti.  Ancak bu teknolojinin yaklaşmakta olan GTA 6'da uygulanıp uygulanmayacağı belirsizliğini koruyor.

Oyunun geliştirme ekibi Rockstar ve Take-Two'nun projeye yardımcı olması için eski UFC yorumcusu Joe Rogan'ı görevlendirdiği bildirildi. Eğer stüdyo sadece Rogan'ın parodisini yapmak niyetindeyse, o zaman Rogan'ın tasviri, açıkça belirtilmediği sürece öznel değerlendirmelerin dışında kalacaktır. GTA 5 ve RDR 2 için en büyük RP ve yaratım platformlarından sorumlu ekip olan Cfx.re'nin devralınmasına atıfta bulunarak, çok oyunculu modun daha önce PC'ye özel olan olanaklar sunacağını teorize edebiliriz. Özetle, söylenti ve spekülasyonların bolluğuna rağmen somut bilgiler önümüzdeki hafta açıklanacak. Gelişmeler için Get4Games'i takip edin!


Kaynak: Rockstar Games

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent