recent
Güncel Haberler

Fallout Serisi: İlk Fragman Ortaya Çıktı ve Sizi Büyüleyecek

Ana Sayfa
Fallout Serisi: İlk Fragman Ortaya Çıktı ve Sizi Büyüleyecek

Hollywood'da video oyunlarının yükselişi dikkat çekiyor. Arcane, The Last of Us ve Super Mario Bros filmlerinin başarısı, sektörde önemli bir etki yarattı. Bu başarılar, önümüzdeki yıllarda bir dizi adaptasyonun planlandığı ve büyük yayın şirketlerinin en önemli lisansları kapma yarışına girdiği bir dönemi işaret ediyor. Amazon Prime Video, Bethesda'nın önemli oyunlarından birine odaklanarak bu trende kendine bir yer buldu: Fallout. Dizi, birkaç önemli görüntü paylaşmasının ardından şimdi de ilk etkileyici fragmanıyla dikkat çekiyor. Acaba bu, bir sonraki küçük ekran fenomeni mi olacak?

Fallout serisi için ilk fragman

Dalga geçme sona erdi ve nihayet Fallout dizisi duyuruldu. Uyarlama, 12 Nisan 2024'te Prime Video'da izleyiciyle buluşacak ve harap olmuş bir Los Angeles'ın merkezinde geçecek. Ella Purnell'in canlandırdığı Lucy, bu çorak araziyi ilk kez keşfedecek.

Barınak 33'ün sakinleri arasında büyüyen Lucy, hayatı boyunca Kyle MacLachlan'ın canlandırdığı Amir Hank'in koruyucu gözetimi altında rahat bir şekilde büyümüştür. Bu durum, ona cesur, güçlü ve özellikle iyimser bir bakış açısı kazandırmıştır. Fallout serisinin yaratıcıları, Lucy'nin pasifist doğasının ve erdemlerinin, dış dünyaya gönderildiğinde ve özellikle de "insanların en yakınlarına zarar verdiğinde" sınandığını açıklıyor. Lucy'nin yolu, Walton Goggins tarafından canlandırılan Ghoul ve Aaron Moten tarafından canlandırılan Maximus ile kesişecek.

Resmi açıklamaya göre, Fallout serisi, neredeyse tamamen harap olmuş bir dünyada, sahip olanlarla olmayanların mücadelesini konu alacak. Kıyametin ardından geçen 200 yıl boyunca, lüks Vault Tec sığınaklarının sakinleri, kaynaklarının tükenmesiyle birlikte atalarının bıraktığı cehennem gibi çorak toprakları keşfetmek için yola çıkacaklar. Bu keşif, "inanılmaz derecede karmaşık, tuhaf ve korkunç derecede vahşi" yepyeni bir evreni ortaya çıkaracak. Bu hikaye, resmi olarak gelecekteki Fallout oyunlarının hikayesinin bir parçası olacak. Dizi, oyunun maskotunu dahi açıklama lüksüne sahip olacak.

Westworld'deki çalışmalarıyla tanınan Jonathan Nolan ve Lisa Joy, Batman The Dark Knight ve Interstellar gibi projelerde de imza atmış bir ekip olarak bu iddialı projenin başındalar. İkili, Geneva Robertson-Dworet ve Graham Wagner tarafından desteklenerek, yürütücü yapımcı, ortak showrunner ve senarist olarak görev alacaklar.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent