recent
Güncel Haberler

GTA 6'nın İlk Görüntüleri: Gerçek mi, Sahte mi?

Ana Sayfa
GTA 6'nın İlk Görüntüleri: Gerçek mi, Sahte mi?

Bu Cumartesi akşamının hoş bir sürpriziyle karşı karşıyayız. GTA 6'nın ilk fragmanının yayınlanmasına sadece üç gün kala, oyun bir kez daha sızıntı haberleriyle gündemde. Rockstar, yüzlerce oyun videosunu sızdıran bir hack gibi büyük bir olayla karşı karşıya değil, ancak yayıncı, bu videoların X (eski adıyla Twitter) ve TikTok platformlarından bir dizi telif hakkı talebiyle kaldırılacak kadar hassas olduğunu gösterdi.

GTA 6 için yeni sızıntı

"Son birkaç saat içinde, Grand Theft Auto 6'ya ait olduğu iddia edilen çok sayıda video ve görüntü internette dolaşmaya başladı. Birçok internet kullanıcısı, içeriğin düşük kalitesi nedeniyle bunların kötü kurgulanmış bir aldatmaca olduğuna inandı. Eski telefonlardan kaynaklanan sızıntıların artık moda olmadığını söylemek yanlış olmaz. Yine de Rockstar hızlı hareket etti ve DMCA telif hakkı talebiyle içeriği kaldırttı." Bilindiği kadarıyla, GTA 6'ya ait olduğu iddia edilen sınırlı alıntılar sözde bir QA test cihazından elde edilmiştir. Klipler Vice City şehir merkezine kısa bir bakış sunuyor ve Eylül 2022'de sızdırılan ilk oyun videolarından bu yana önemli bir ilerleme kaydedildiğini gösteriyor. Gösterimin tamamı, genellikle geliştiriciler için ayrılmış bir hata ayıklama menüsü kullanılarak görüntüleniyor.

Söz konusu alıntılar sosyal medya platformlarından kaldırılırken, bu bilgilerin doğruluğu şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak, bu gelişmelerin etkisi internet üzerinde bir kaosa neden oldu. Bazı meraklılar, geçtiğimiz yılki GTA 6 hack'indeki görüntülerle karşılaştırma yaparak binalar, mekanlar ve renkler dahil olmak üzere her şeyi incelemeye başladı ve rahatsız edici benzerlikler keşfetti. Yeni, düşük kaliteli görüntülerin gerçekliğine dair birçok sebep olabilir, ancak yine de temkinli olmak ve her ihtimale karşı sahte bilgilere karşı bir önlem almak önemlidir. Ne olursa olsun, gerçekliği doğrulamak için bir süre beklememiz gerekecek..

Resmi görüntüler çok yakında

İlk haberlere göre, oyunun beklenen altıncı bölümü Vice City'de geçecek. Oyuncular, Bonnie & Clyde hikayesinden esinlenen Jason ve Lucia ikilisinin heyecan dolu maceralarını takip edecekler. İddia edilen görüntülerin yetersizliğine rağmen, ana şirket Take-Two'nun başkanı, mükemmellik ve gerçekçilik hedefiyle üretilen bir yapımın sözünü verdi. Sadece yüksek standartları karşılayan içeriğin yayınlanacağını garanti etti.

GTA 6 fragmanını izlemek ve kaynağın iddialarının doğruluğunu belirlemek için 5 Aralık Salı günü Türkiye saatiyle 17:00'da bize katılın.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent