recent
Güncel Haberler

GTA 6 Fragmanı Şaşırtıcı Bir Şekilde Erken Yayınlandı: İşte İlk Bakış!

Ana Sayfa
gta 6 fragmanı şaşırtıcı bir şekilde erken yayınlandı işte ilk bakış

Bugün saat 17:00'de yayınlanması planlanan ve şu an itibariyle herkesin merakla beklediği oyunun ilk fragmanı, stüdyo tarafından beklenenden önce yayınlandı. İki kahramanımızın rehberliğinde, organize suçların modern bir biçimde işlendiği Vice City'de bizi nelerin beklediğine dair bir öngörü sunuyor... eğer sabırlıysanız.

Vice City'ye geri döndük, her zamankinden daha güzel

Ne yazık ki, sayısız hayran ilk GTA 6 fragmanının yayınlanmasını endişeyle beklerken, tarih geçtiğimiz günlerde tekerrür etti. 

GTA 6'dan bahsedilmesi sürekli olarak internette yoğun spekülasyonlara yol açıyor ve oyunun merakla beklenen çıkışını vurguluyor. Geçtiğimiz yıl Rockstar Games'ten gelen önemli bir sızıntı, bugüne kadar finansal açıdan en başarılı video oyunu serilerinden birinin yaklaşan altıncı bölümünün ilk aşamalarını ifşa ettiğinde durum böyleydi. Sızdırılan fragman Rockstar Games'i daha önce belirtildiği gibi Türkiye saatiyle 17:00 yerine hemen yayınlamaya zorladı.

gta 6 fragmanı şaşırtıcı bir şekilde erken yayınlandı işte ilk bakış
GTA 6 © Rockstar Games

Sonuç olarak, artık yeni yapıma ilk bakışımızı atabiliyoruz. GTA 6'nın görsellerinin göze hoş gelen plastik bir görünümle görsel olarak çekici olduğunu kabul etmek gerekir. Modernize edilmiş bir Vice City, kumsalları ve en iğrenç suçların işlendiği karanlık sokaklarıyla önümüze seriliyor. Sızan bilgilere göre, oyuncular oldukça büyük bir oyun dünyası bekleyebilirler. Özellikle, GTA 5'te yer alan geniş açık dünya Los Santos'un iki katı büyüklüğünde olduğu söyleniyor.

Bonnie... Lucia & Clyde 2025'e kadar kaçak

Fragman, Bonnie & Clyde'dan esinlenen Lucia ve arkadaşı adlı kötü şöhretli kahramanları tanıtıyor. Oyuncular onlarla birlikte dört yüz bir savaşına katılacaklar.

Fragmanda ima edilen kışkırtıcı hikaye anlatımı sırrının yanı sıra, GTA 6 gangster sanal alanını yeniden tanımlamaya ve ikonik bir video oyunu serisi olarak statüsünü daha da sağlamlaştırmaya hazırlanıyor. Araç hırsızlığı ve yarışları, tuhaf faaliyetlere katılım, soygunlar ve diğer çirkin faaliyetler kesinlikle gündemde olacak. Videoda sosyal ağların aşırı kullanımına da belirli bir vurgu yapılıyor. Belki de akıllı telefonumuz bu açıdan GTA 5'ten başka işlevler kazanacaktır.

gta 6 fragmanı şaşırtıcı bir şekilde erken yayınlandı işte ilk bakış
GTA 6 © Rockstar Games

Sonuç olarak, ilk bakışta çok cazip bir program. Ne yazık ki, oynamadan önce son derece sabırlı olmamız gerekecek. Bu yeni eserin PS5 ve Xbox Series X/S sürümü, fragmanın sonunda da belirtildiği gibi 2025 yılı için planlanıyor. PC sürümü şu anda hedeflenmiyor. Bu arada hayranlar GTA Online oynamaya devam edebilir ve şimdiden küresel başarıya doğru ilerliyor gibi görünen bu merakla beklenen oyunun çıkışını heyecanla bekleyebilirler. Rockstar Games'in umudu kesinlikle bu yönde.


Kaynak: Take Two

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent