recent
Güncel Haberler

Epic Games Store'un Büyük Sürprizi: Yılın Son Oyunu Tam Bir Katil!

Ana Sayfa
Epic Games Store'un Büyük Sürprizi: Yılın Son Oyunu Tam Bir Katil!

Epic Games Store, birkaç haftadır kullanıcılarına bir Noel takvimi aracılığıyla günlük hediyeler sunuyor. Hediyeler arasında Fallout 3 GOTY, Ghostwire Tokyo, The Outer Worlds gibi oyunlar ve diğer yüksek kaliteli bağımsız oyunlar yer alıyordu. Ancak, dün kullanıma sunulan hediye, büyük bir yapım olmasına rağmen, lansmanda bir fiyasko oldu. Epic Games Store'un yılın on üçüncü ve son ücretsiz oyunu çözüm olacak mı? Cevap şimdiye kadar hazır olmalıydı.

On üçüncü ücretsiz Epic Games Store oyununu zaten biliyor muyuz?

Yılın son ücretsiz EGS oyunu kısa süre içinde kullanıma sunulacak. Kullanıcılar, popülerlik kazanamayan 2022 yeniden başlatması Saints Row'u hala edinebilirler. Bu oyun, 31 Aralık Pazar günü saat 19:00'dan itibaren yerini yeni bir sürüme bırakacak. Epic Games Store'da 2023'ü kapatacak oyunun kimliği şu anda bilinmiyor, ancak ısrarlı söylentiler hoş bir sürprize işaret ediyor.  Billbil-Kun'unki gibi birkaç saat içinde gelmesi beklenen daha kesin bir sızıntıyı beklerken sizi kendinizi cımbızla hazırlamaya davet ediyoruz.  

İnternette dolaşan ve en azından Saints Row konusunda doğru olan bir listeye göre günün ücretsiz oyunu Ghostrunner. İçgüdüsel, zorlu ve ultra hızlı oynanışa sahip sinirli, tanrısal bir siberpunk aksiyon oyunu. Burada hataya yer yok, bu yüzden tekrar tekrar denemek zorunda kalacaksınız, bu da her başarıyı son derece heyecan verici hale getiriyor. Ghostrunner oyunu eleştirmenlerin beğenisini kazanmış zorlu bir oyun. Potansiyel olarak Epic Games Store'da ücretsiz olarak mevcuttur. Mevcut sürümün, tüm DLC'leri içeren Complete Edition değil, temel sürüm olabileceği unutulmamalıdır.

2024'ün ilk ücretsiz oyununa ne dersiniz?

Söylentiler doğruysa, Ghostrunner 31 Aralık - 1 Ocak 2024 tarihleri arasında kullanıma sunulacak. Ancak, onaylamak için bu öğleden sonra saat 19:00'a kadar beklememiz gerekecek. Aynı listeye göre, 2024 yılında Epic Games Store'daki ilk ücretsiz oyun, bulmaca meraklıları arasında popüler bir kaçış oyunu olan Escape Academy olacak. Koşullar hâlâ belirsizliğini koruyor. Birkaç saat içinde kesin olarak öğreneceğiz. Etkinlik süresince sunulacak 17 ücretsiz oyun listemiz, yeni bilgiler ortaya çıkar çıkmaz güncellenecektir.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent