recent
Güncel Haberler

Unreal Engine 5 İle Gerçekçi Simülasyon: Krafton'un inZOI Projesini Keşfedin

Ana Sayfa
Unreal Engine 5 İle Gerçekçi Simülasyon: Krafton'un inZOI Projesini Keşfedin

Electronic Arts, Life by You'nun gelişiyle The Sims lisansı için ciddi bir rakibe sahip olabilir. Ancak diğer yayıncılar da portföylerine benzer bir deneyim sunmakla ilgileniyor. Proje kısa süre önce bir video ile tanıtıldı ve oyun camiasında ilgi gördü. Bu yayıncılardan biri olan Krafton, yeni projesi inZOI üzerine önemli bir bahis oynuyor.

Çok tüylü kedilerle

Kabul etmek gerekir ki, ilk bakışta "inZOI" ismi çok çekici gelmeyebilir; ancak The Sims lisansının hayranları projeyi yine de ilginç bulabilir. Bunun da geçerli nedenleri var: inZOI, Maxis'in oyunundan çeşitli unsurları benimserken, Unreal Engine 5'in teknik becerisinden yararlanarak daha gerçekçi bir deneyim vaat ediyor.

inZOI'nin ilk oynanış görüntülerinin prömiyeri Güney Kore'deki G-Star 2023'te yapıldı. Avatarımızı (bir ZOI) günlük rutin içinde kontrol ettiğimiz çeşitli senaryoları simüle etmek mümkün.

Avatar, en üst düzeyde özelleştirme ve gerçekçilik sunmak için Epic Games'in MetaHuman teknolojisini sergileyecek. Her ne kadar burada çalışmak The Sims'ten daha büyük bir öneme sahip olsa da, birincil odak noktası kişinin kendi evini yaratması ve kişiselleştirmesinin yanı sıra diğer oyun içi karakterlerle ilişkiler kurmak olmaya devam ediyor. Krafton'a göre, oyuncular oyun dünyasında ilahi bir statü elde edebilir ve bu sayede oyun dünyasını kendi tercihlerine göre şekillendirebilirler.

Krafton şu anda projeleri için belirli bir çıkış tarihi vermedi, ancak 2024'te meyvesini vermeyi hedefliyorlar, ki bu aşırı iyimser olabilir. Projenin PC'de mevcut olması muhtemeldir, ancak diğer platformlarda mevcut olup olmayacağı belirsizliğini korumaktadır. 

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent