recent
Güncel Haberler

Steam Satışlarından Hemen Önce, GOG Kara Cuma İndirimlerini Başlattı

Ana Sayfa
Steam Satışlarından Hemen Önce, GOG Kara Cuma İndirimlerini Başlattı

Bu akşam saat 19:00'da Steam yıllık sonbahar indirimini başlatacak. Bu arada GOG, ücretsiz bir oyun ve DRM'siz indirimler sunan Kara Cuma kampanyalarını başlattı.

GOG, sınırlı bir süre için, Steam'in yalnızca birkaç saat süren indirimine benzer şekilde, dijital video oyun mağazasında önemli indirimler ("6.000'in üzerinde") sunuyor. Bu Kara Cuma promosyonları, rakipleri tarafından uygulanan DRM'yi atlarken fırsatlar bulmak için harika bir imkan sağlıyor. Aşağıda, PC oyuncuları için mevcut en iyi fırsatların ustalıkla derlenmiş listesini sunuyoruz.

GOG, Styx: Shards of Darkness'ı sunuyor...

Satın almadan önce GOG ana sayfasını veya Styx: Shards of Darkness oyun sayfasını ziyaret edin. Yayıncı şu anda oyunu, teklif süresi bu gece yarısı sona ermeden önce talep edenlere ücretsiz olarak sunuyor. Bu oyunun Cyanide'ın oyuncunun ölümcül bir goblin rolünü üstlendiği keyifli sızma serisinin ikinci oyunu olduğunu belirtmekte fayda var. Ayrıca, Styx: Master of Shadow %90 indirimle sadece 1,99$'a satılıyor.

Steam Satışlarından Hemen Önce, GOG Kara Cuma İndirimlerini Başlattı
GOG Kara Cuma tekliflerini başlattı © Get4Games

...ve DRM'siz Uncharted: Legacy of Thieves Koleksiyonu'nu piyasaya sürüyor

Yukarıda bahsedilen promosyonlara ek olarak GOG, Uncharted: Legacy of Thieves koleksiyonunu yayınlayacak. Popüler PlayStation serisi genellikle DRM olmadan 49,99 Euro'ya satın alınabiliyor. Ancak bu indirim sırasında %40 indirimden yararlanarak toplam 29,99 Euro'ya satın alabilirsiniz.

Bu satışlardan ne bekleyebilirsiniz? Phantom Liberty genişleme paketi şu anda mevcut olmasa da, Cyberpunk 2077 şu anda %50 indirimle 20,99 Dolar'a sunuluyor. Ultimate Edition'ı beklerken, her ikisini de içeren paketin fiyatı 55,99 dolar. GOG'daki bir dizi yüksek kaliteli oyun da A Plague Tale dahil olmak üzere önemli indirimler alıyor: Requiem (22,49 dolar, -%55), Horizon Zero Dawn Complete Edition (12,49 dolar, -%75), Yakuza: Like a Dragon (20,39 dolar, -%66) ve Disco Elysium - The Final Cut (10 dolar, -%75).

Ancak acele etmeye gerek yok, özellikle Steam muhtemelen birkaç saat içinde bu fiyatların çoğunu karşılayacaktır.


Kaynak: GOG

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent