recent
Güncel Haberler

The Boys'un Amazon Serüveni Devam Ediyor: Yeni Spin-off Dizi Geliyor

Ana Sayfa
The Boys'un Amazon Serüveni Devam Ediyor: Yeni Spin-off Dizi Geliyor

Variety'deki kaynaklara göre Amazon, amiral gemisi dizisi The Boys için üçüncü bir yan dizi geliştiriyor. Her ne kadar bu haber, şu sıralar Fallout adlı video oyununun dizi uyarlamasının ilk görüntülerini yayınlayan Amazon tarafından resmi olarak doğrulanmamış olsa da, spin-off dizisi olasılığı devam ediyor. Mexico City'de geçeceği ve İspanyolca çekileceği iddia edilen dizi, serinin hayranları için keşfedilecek yeni bir yol sunuyor.

Latin Amerika'yı kazanmak için bir yan ürün mü?

Bu yeni proje, animasyon dizisi The Boys Present: Les Diaboliques ve ergenlere yönelik spin-off Gen V'in ardından geliyor. Geçtiğimiz günlerde Prime Video'da ilk sezonunu tamamlayan Gen V, önümüzdeki yıl yayınlanacak olan The Boys 4. sezon için bir yer tutucu görevi görecek. 2. sezon da geçtiğimiz Ekim ayında onaylandı.

Senaryo ve oyuncu kadrosu hakkında konuşmak için henüz erken, ancak birkaç kişi bu girişimle ilişkili görünüyor.

Kazanan bir ekip

İlk olarak, Amazon, MGM Studios ve Sony Pictures'ın, ana dizinin yaratıcısı Eric Kripke'nin ekibe katılmasıyla prodüksiyona devam edeceği bildirildi. Point Grey Pictures'tan Seth Rogen, Evan Goldberg ve James Weaver gibi diğer ekip üyelerinin yanı sıra Original Film'den Neal H. Moritz ve Pavun Shetty de katılıyor. Çoğu daha önce Gen V'in yapımcılığını üstlenmiş olan oyuncu kadrosunda Diego Luna (Star Wars Andor) ve Gael Garcia Bernal (Marvel's Werewolf by Night) de yer alıyor. 

Gareth Dunnet-Alcocer yaklaşan projenin showrunner'ı olarak seçildi. Kendisi de bir Meksikalı olan Dunnet-Alcocer, kısa süre önce DC filmi Blue Beetle'ın senaryosunu kaleme aldığı için süper kahramanlara ve Meksika kültürüne zaten aşina. Amazon'un ikinci bir showrunner arayışında olduğu bildiriliyor.


Kaynak: Variety

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent