recent
Güncel Haberler

Amazon'un Yeni Tomb Raider Projesi: Heyecan Verici Gelişmeler

Ana Sayfa
Amazon'un Yeni Tomb Raider Projesi: Heyecan Verici Gelişmeler

Amazon, Tomb Raider TV dizisi projesi için ekibine eklemeler yapmaya devam ediyor. Kabul etmek gerekir ki, bu oldukça iddialı bir proje. Burada hataya yer yok.

Amazon'un Tomb Raider projesi şekilleniyor

Sonuç olarak, Amazon'un Tomb Raider dizisi üzerinde çalışan ekip, WandaVision ve The Marvels gibi Marvel yapımlarında deneyim sahibi bir senarist olan Megan McDonnell'ın eklenmesiyle büyüdü. Sonuç olarak, Amazon'un Tomb Raider dizisi üzerinde çalışan ekip, WandaVision ve The Marvels gibi Marvel yapımlarında deneyim sahibi bir senarist olan Megan McDonnell'ın eklenmesiyle büyüdü. Variety'de yer alan bir haber McDonnell'ın katılımını doğruluyor.

Yaratıcı yaklaşımıyla tanınan McDonnell, karakterleri yaratırken kendi deneyimlerinden ilham alma eğiliminde olduğunu açıkladı. "Hikayelerimin çoğu o anda yaşadığım belirli bir ruh halinden, krizden ya da duygudan kaynaklanıyor. Buradan yola çıkarak, spekülatif kurgu yoluyla bu temaları nasıl işleyebileceğimi düşünüyorum."

McDonnell, Lara Croft'un cesur maceralarını yayın platformuna taşımak için Phoebe Waller-Bridge (Indiana Jones and the Dial of Destiny ile tanınıyor) ile birlikte çalışıyor. Waller-Bridge, şirketin eski komedi ve drama müdürü Ryan Andolina ile birlikte Tomb Raider dizisinin baş yapımcısı olarak görev yapacak." Ancak küresel anlaşmaların eski başkanı Amanda Greenblatt da dizide yer alıyor.

Senaryo ile ilgili olarak şu anda herhangi bir bilgi mevcut değil. Tamamen yeni ve orijinal bir hikaye olması bekleniyor.

Lara Croft'un maçaları

dj2 Entertainment'tan Dmitri M. Johnson, yaklaşan yapımın bir parçası. Johnson, Amazon için Life is Strange ve Disco Elysium gibi video oyunlarını uyarlamayı planlıyor ve bu da türe olan güçlü ilgisini gösteriyor. 

Amazon aynı zamanda Tomb Raider'a dayanan bir film üzerinde çalışıyor ve bir sonraki oyunlarını geliştirmek için Crystal Dynamics ile işbirliği yapıyor. Amazon, oyun geliştirme süreci boyunca Crystal Dynamics'e tam destek vereceğini teyit etti. Oyunun tamamlanmasının ardından Amazon Games yayıncı olarak hizmet verecek. Eş zamanlı olarak Netflix, önümüzdeki yıl yayınlanması planlanan bir Tomb Raider animasyon dizisi üzerinde çalışıyor.

Bu gelişmeler, ikonik Lara Croft'un çok sayıda platform ve formatta farklı uyarlamalarını içeren "Tomb Raider" serisinde önemli bir genişleme anlamına geliyor.


Kaynak: Variety

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent