recent
Güncel Haberler

Invincible'ın 2. Sezonu, 3 Kasım'da Prime Video'da

Ana Sayfa
Invincible'ın 2. Sezonu, 3 Kasım'da Prime Video'da

Amazon Prime Video'nun kataloğu, ününe katkıda bulunan düzenli yayınlarla doludur. Platform, The Boys ve Invincible gibi çeşitli popüler dizilere ev sahipliği yapmıştır.  Sonuncusu, The Walking Dead'in ortak yaratıcısı Robert Kirkman tarafından Amerikan çizgi romanlarından uyarlandı. Dikkat çekici karakterleri ve sınır tanımayan şiddeti dizinin beğenisini artırdı. Önümüzdeki ikinci sezonun yayın tarihi onaylandı.

Prime Video Invincible'ın dönüşünü duyurdu

Dizinin yaratıcısı hikayeyi yedi ya da sekiz sezonda tamamlama niyetinde olduğunu açıkladı, ancak uygulama belirsizliğini koruyor.  Oldukça başarılı geçen birinci sezonun ardından hayranlar devam sezonunu merakla bekliyordu. İkinci sezonun yapımı onaylanmış olsa da yayın tarihi henüz belirlenmemişti. Ancak, ikinci sezon için ilk fragman yayınlandı. Invincible'ın gelecek sezonu Mark Grayson'ın gelecekteki maceralarına dair ipuçları verirken, geliş tarihini de açıklıyor.

Bu devam dizisi 3 Kasım'da Prime Video'da yayınlanacak ve sezonun sadece ilk yarısına erişilebilecek. Sezon 1'de olduğu gibi, büyük olasılıkla sekiz bölüm olacak. Bu sezonun, Mark'ın babası Omni-Man'in, sonradan gelenlere spoiler vermemek için değinmekten kaçınacağımız nedenlerle Dünya'dan ayrılmasından sonra geçtiğini lütfen hatırlayın.  Onun yokluğunun nereye varacağı belirsizliğini koruyor, ancak yakında ortaya çıkacağı kesin. Invincible'ın hayatı normale dönmeye başlar, ancak kısa süreli bir sakinlik ortaya çıkar. Dünya, Viltrumite filosunun yakın bir istilasıyla karşı karşıyadır. Grayson, süper güçlü düşmanlarına karşı zorlu bir mücadele için kendini hazırlamalıdır.

Invincible'ın maceralarına ilişkin bu yeni görüntüler umut vaat ediyor. Dizinin görsel kimliği, aynı sanatsal tarzın kullanılmaya devam edilmesiyle yeniden teyit ediliyor. Dövüş sahneleri patlayıcı derecede yoğun ve ürkütücü olmaya devam ediyor. Animasyon, orijinal Kirkman ve Walker'ın çalışmalarının tüm şiddetini ekrana keyifle taşıyor. Henüz fırsatınız olmadıysa bu diziyi Prime Video'da izlemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz. Ancak, hassas izleyicilerin dikkatli olması tavsiye edilir.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent