recent
Güncel Haberler

Epic Games Store'da Cadılar Bayramı İçin Ücretsiz Korku Oyunları

Ana Sayfa
Epic Games Store'da Cadılar Bayramı İçin Ücretsiz Korku Oyunları

Yeni hafta, Epic Games Store'da yeni ücretsiz oyunların sunulduğu heyecan verici bir zaman dilimi. İşten çıkarmalar yaşanmış olmasına rağmen, şirket, ücretsiz oyun dağıtımının gelecekte de kararlılıkla devam edeceğini açıkladı. Her iki haftada bir sunulan önemli oyunlarla dolu festival döneminin bu yıl da tekrarlanmasını bekliyoruz. Bu arada, oyuncuların Epic Games Store'da şu anda sunulan son üç oyunu hala indirebilme şansına sahipler, bu fırsatı kaçırmamalarını öneriyoruz.

Bu haftanın ücretsiz Epic Games Store oyunları

Teklif 19 Ekim Perşembe günü saat 18:00'de sona erecek, bu yüzden değiştirilmeden önce indirdiğinizden emin olun. Epic Games Store'daki haftalık ücretsiz oyun teklifi hâlâ devam ediyor. Sea of Thieves'i andıran Blazing Sails ve iki popüler bulmaca oyunundan oluşan QUBE Ultimate Bundle da dahil olmak üzere üç oyundan oluşan bir paket sınırlı bir süre için mevcut. Gelecek oyunlar ise şiddetle tavsiye edilen The Evil Within ve Eternal Threads olacak.

The Evil Within

Resident Evil'in yaratıcılarından Shinji Mikami'nin hayatta kalma-korku oyunuyla başlıyoruz. Oyun 2014 yılında piyasaya sürüldüğünde büyük beğeni toplamıştı. Epic Games Store'da bulunan bu ücretsiz oyunda, oyuncular kabus gibi yaratıkların istila ettiği bir dünyada kapana kısılan ve peşlerinde dengesiz bir katil olan bir dedektif rolünü üstleniyor. Yoğun oynanışı, etkili yönetmenliği ve sürükleyici atmosferi ile The Evil Within, cansız sonuna rağmen iz bıraktı. Yine de, Cadılar Bayramı korkusu için ideal oyunlardan biri olmaya devam ediyor.

Eternal Threads

Epic Games Store'un ikinci ücretsiz oyunu daha az tanınmış olabilir, ancak onu deneyimleyenler tarafından kesinlikle daha az takdir edilmiyor. Eternal Threads, her biri sizin kararlarınızdan etkilenen farklı zaman çizelgeleri aracılığıyla altı karakterin hikayesini anlatıyor. Takip etmek istediğiniz zaman çizelgesini ve sırasını seçme özgürlüğünün yanı sıra, iç içe geçmiş bu hikayelerin gidişatını yeniden ziyaret etme ve değiştirme seçeneğine de sahipsiniz. Tarz olarak Tacoma'ya benzeyen bu anlatı macerası, interaktif tiyatronun özünü yansıtıyor.

Sıradaki ücretsiz Epic Games Store oyunları hangileri?

Epic Games Store bu hafta cazip bir ürün yelpazesi sunacak. İki ücretsiz oyuna 19-26 Ekim 2023 tarihleri arasında saat 18:00'de erişilebilecek. Bu oyunların yerine daha sonra, önceden açıklanmış olan iki oyun daha eklenecek. Sonuç olarak, oyun meraklıları Sebastian Castellanos'un maceralarına devam edebilir, çünkü bir sonraki ücretsiz EGS oyunları çifti The Evil Within 2 ve Tandem: A Tale of Shadows.

The Evil Within 2'de araştırmacı, STEM'in kabus dolu dünyasına geri dönüyor ve her fırsatta yeni tehlikelerle karşılaşıyor. Bu devam oyunu da en az orijinali kadar seviliyor ve Cadılar Bayramı oyun maratonu için mükemmel bir seçim. Önümüzdeki hafta Epic Games Store, havadan ve yatay kaydırmayı olağanüstü grafiklerle birleştiren benzersiz bir platform oyunu olan yeni bir ücretsiz oyun yayınlayacak. Amacınız Emma ve Fenton'a ünlü sihirbaz Thomas Kane'in ortadan kayboluşunu çözmelerinde yardımcı olmak. Her iki oyuna da 26 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında ücretsiz olarak erişilebilecek ve çıkış saati 18:00 olacak.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent