recent
Güncel Haberler

The Peripheral Dizisinin 2. Sezonu İptal Edildi: Hayranlar Şaşkın

Ana Sayfa
The Peripheral Dizisinin 2. Sezonu İptal Edildi: Hayranlar Şaşkın

Prime Video, en yeni amiral gemisi dizilerinden birinin beklenmedik bir şekilde iptal edildiğini açıkladı. Bu haber, dizinin 2. sezon onayını daha önce almış olması nedeniyle hayranlar için büyük bir sürpriz oldu.

Dizilerin gelip geçici olduğu bir gerçektir. Netflix'in, kullanıcıların büyük ilgi gösterdiği dizileri dahi yayından kaldırmasıyla olumsuz bir üne sahip olması, rakiplerini benzer adımlar atmaya teşvik edebilir. Bugün ise Amazon Prime Video, popüler bir dizinin yayınını sonlandırdığını duyurdu ve bu haber, hayranlarının sosyal medyada üzüntülerini ifade etmeye başlamasına neden oldu.

Amazon Prime Video, önemli dizilerinden birinin iptal edildiğini duyurdu

Hayır, Amazon The Boys'un 4. sezonuyla, The Wheel of Time'ın veya The Rings of Power'ın yoluna taş koymadı. Ancak, bu SVOD devi, diğer bir amiral gemisi dizisi olan The Peripheral'ı yayından kaldırdı. Evet, dizinin başrolünde Chloë Grace Moretz (Kick-Ass, The Fifth Wave) bulunuyordu ve Amazon Prime Video'daki başarısının ardından kısa süre önce ikinci sezon için yeşil ışık yakılmıştı.

Aslında, herkes kendi işlerinin başındaydı. Ancak bu sırada senaristler ve yazarlar öncülüğünde başlayan greve, sonrasında oyuncular ve diğer film profesyonelleri de katıldı. Bu grev, tüm Hollywood projelerine zarar verdi. İlk büyük sarsıntılar hali hazırda hissedilmeye başlandı. Disney, projelerini büyük bir hızla ertelemeye başlarken, diğerleri o kadar sağlam değil ve projelerini iptal etmek zorunda kalıyorlar.

Peripheral'ın 2. sezonu iptal edildi

Bu yüzden, izleyicilerin ağlarında tepki göstermeye başladığına rağmen The Peripheral'ın 2. sezonu, Amazon Prime'ın SVOD platformuna hiç gelmeyecek. Westworld gibi son yılların en iyi bilim kurgu dizilerinden birini yaratmış olan deneyimli ekip tarafından yönetilen dizi, 2. sezonun yapım aşamasında olmasına ve 3. sezonun ufukta belirmesine rağmen devam etmeyecek. Bu haber, hayranlar için gerçek bir şok.

Eğer durum birkaç ay içinde düzelmezse, binlerce senarist ve oyuncunun emeğine değer verilmediği sürece Hollywood'da önemli bir değişim beklemek zor olacak gibi görünüyor. Ancak gelecekte neler olacağını görmemiz gerekecek. Şu an için platformun diğer başarılı dizileri büyük ölçüde etkilenmemiş gibi görünüyor ve Amazon Prime Video'nun programı değişmemiş gibi duruyor. Ancak, burada da son dakika bir değişiklik ihtimalini göz ardı etmemeliyiz.

Hatırlatmak gerekirse, The Peripheral, çok satan yazar William Gibson'ın aynı adlı romanından uyarlanmıştı. Hikaye, teknolojinin bizi hayal ettiğimizden çok daha ileriye taşıdığı yakın bir geleceği konu alıyor. Genç bir kadın olan Flynne Fisher'ın (Chloë Grace Moretz), dijital bir dünyaya kaçarken bir cinayete tanık olmasını anlatıyor. İsterseniz hala 1. sezonu Amazon Prime Video'da izleyebilirsiniz.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent