recent
Güncel Haberler

Dune Serisinin Hayranlarına Kötü Haber: İkinci Bölüm Ertelendi

Ana Sayfa
Dune Serisinin Hayranlarına Kötü Haber: İkinci Bölüm Ertelendi

Yazarların ve şimdi de oyuncu kadrosunun grevi, Dune: Part 2'yi Warner Bros.'a geri getirdi ve onu Legendary tarafından belirlenen çıkış tarihini ertelemeye zorladı. Kasım 2023'ü karşılıyor olsak da, henüz yayınlanmamış bu devam filminin ne zaman vizyona gireceği hala belirsiz.

Öte yandan Godzilla x Kong: The New Empire filminin vizyon tarihi Nisan 2024 olarak değiştirildi.

Dune: Part 2 tekrar kuma saklanıyor

Başlangıçta 20 Ekim 2023'te sinemalarda gösterime girmesi planlanan Dune: Part 2, Warner Bros. Pictures ve Legendary Entertainment tarafından ertelendi. Şimdi ise 15 Mart 2024'e kadar beklememiz gerekecek.

Erteleme nedeni ne olabilir? Tekrar çekimler veya prodüksiyon sorunları değil; hayır, Hollywood'u aylardır sarsan tarihi grevin doğrudan bir sonucu. Hala çözüme ulaşmaktan uzak olan bu grev, birçok aktör ve aktrisi kapsıyor ve bu nedenle Denis Villeneuve'ün filminin tanıtımını bu süre zarfında yapamıyorlar.

Bu durum da yapım şirketlerini zamana oynamaya itiyor. Bu yüzden henüz hiçbir şey açıklanmamış olsa da, diğer yıl sonu gişe rekortmenleri (Wonka, Aquaman 2, The Marvels gibi) 2024'e ertelenirse şaşırtıcı olmayacaktır.


KaynakHollywood Reporter

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent