recent
Güncel Haberler

Microsoft Yeni Xbox Modelini Tanıttı

Ana Sayfa
Microsoft Yeni Xbox Modelini Tanıttı

Microsoft, Xbox serisine beklenmedik bir şekilde yeni bir eklemeyi duyurdu ve bu, 'Yeni Bir Konsol' değil, Xbox Series X'in özünü taşıyan Xbox Series S oldu. İşte detaylar!

Xbox Series S... siyah rengiyle geri döndü!

Dün gece, PlayStation Showcase'in hayal kırıklığı yaratan şokundan günler sonra, sahneye çıkma ve gelecekteki oyunları önizleme fırsatını yakalama sırası Xbox'taydı. Fable, Starfield ve Hellblade 2 gibi oyunlar, ustalıkla yönetilen hızlı tempolu bir konferansta gösterildi. Ayrıca Microsoft başka bir heyecan verici duyuru için hazırlandı: yeni bir konsol!

Ancak, bu sefer PlayStation'ın Project Q'su gibi taşınabilir bir konsol beklememeliyiz. Bunun yerine Xbox Series S'in yeni bir versiyonu ortaya çıktı. Dışarıdan bakıldığında gözle görülür bir değişiklik olmasa da bu küçük konsol, Kasım 2020'de Xbox Series X ile birlikte piyasaya sürülen modelin aynısı. Ancak yeni sürüm, Karbon Siyahı renk seçeneğiyle geliyor.

Aynısı, 1 TB depolama alanı ile

Microsoft, Xbox Series S Carbon Black'in "Xbox Series X ve Xbox Kablosuz Oyun Kumandasında bulunan aynı şık ve modern kaplamaya sahip olan Karbon Siyahı kaplamayı içerdiğini" açıklıyor. Bu nedenle, yeni konsol, mevcut Xbox Series S ile aynı performansa sahip olacak, ancak farklı bir renk şemasıyla ayrılacak ve daha fazla depolama alanı sunmayacak.

Microsoft Yeni Xbox Modelini Tanıttı
© Xbox

Xbox Series S oyuncuları, mevcut makinedeki (teorik olarak) 512GB depolama alanıyla yetinmek zorunda kalırken, Xbox Series S Carbon Black, toplam 1TB SSD depolama alanı sunacak. Bu, yakında piyasaya sürülecek olan Forza Motorsport, yeni Flight Simulator ve Starfield gibi oyunların büyük boyutlarını düşündüğümüzde harika bir haber. Ayrıca, yakın zamanda piyasaya sürülen Star Wars: Jedi Survivor'ın Xbox'ta neredeyse 140 GB alan gerektirdiğini unutmayın!

Tabii ki, yeni konsol halihazırda mevcut olan tüm Xbox aksesuarlarıyla %100 uyumlu olacak ve disk sürücüsü olmadığı için Xbox Game Pass için daha fazla hazır olacak.

Yeni Xbox Series S Carbon Black, 1 Eylül itibarıyla 349,99 $ (TR'de vergisiz 8.276 ₺) fiyatla satışa sunulacak. Bu, Xbox oyuncuları için heyecan verici bir seçenek sunuyor.


Kaynak: Xbox

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent