recent
Güncel Haberler

Fable Serisinin Yeni Fragmanı: Playground Games'in Büyüleyici Vizyonu

Ana Sayfa
Fable Serisinin Yeni Fragmanı: Playground Games'in Büyüleyici Vizyonu

2020 yılında duyurulmasından bu yana ortalıkta sessizliği koruyan yeni Fable oyunu, sonunda Xbox Games Showcase etkinliği kapsamında daha fazla bilgi verdi. Forza serisinin arkasındaki stüdyo olan Playground Games, fantastik franchise yaratıcısı Peter Molyneux tarafından yaratılan bu evreni sürükleyici ve büyüleyici bir fragmanla yeniden yaratıyor.

Neredeyse Unutulmuş Bir Masal

13 yıl önce Peter Molyneux'un Fable serisinin üçüncü oyunuyla son hikayesini anlatmasıyla birlikte, seri ivme kaybetmişti. Ancak 2020 yılında Microsoft'un, sürüş odaklı oyunlara odaklanmış olan yetenekli stüdyo Playground Games tarafından geliştirilen yeni bir oyunun duyurusu hayranlar için büyük bir sürpriz oldu.

Fable Serisinin Yeni Fragmanı: Playground Games'in Büyüleyici Vizyonu
fable

Ancak o duyurudan sonra sessizlik hakimdi, ta ki Xbox Games Showcase 2023 etkinliği gerçekleşene kadar. Microsoft'un oyun departmanının dolu dolu duyurularla dolu konferansı, heyecanımızı artıracak yeni bir fragmanı bizimle paylaştı... ancak içindeki oyun hakkında herhangi bir bilgi sunmaması hayal kırıklığı yarattı.

Bir gün yayınlanacak muhteşem bir macera...

İngiliz aktör Richard Ayoade'nin sebze seven bir devi canlandırdığı yeni fragman, Playground Games'in bu ikonik seri için vizyonu hakkında bize daha iyi fikir veriyor. Sergilenen dünya son derece büyüleyici ve sağlıklı bir dozda İngiliz mizahı içeriyor.

Fable Serisinin Yeni Fragmanı: Playground Games'in Büyüleyici Vizyonu
fable

Bu yeni oyun, orijinal materyale sadık kalmayı hedefliyor, ancak kendi yarattığımız ana karaktere bağlı olarak masal dünyasını tamamen değiştirebilecek kararlar alabilmemizi sağlamalı. Şimdilik, en azından öyle olduğunu varsayabiliriz, çünkü bu parlak yeni fragman maalesef gerçek bir oynanış sekansını atladı.

Çıkış tarihi hakkında çok az konuşma yapıldı. Konferansta duyurulan birkaç oyunun 2024 için planlandığı göz önüne alındığında, Fable'ın yeni hikayesinin en iyi ihtimalle 2025'te anlatılması beklenir. Her durumda, bu yeni eser PC, Xbox Series X/S ve Game Pass'e odaklanacak.


Kaynak: Xbox YT

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent