recent
Güncel Haberler

iPhone 15 Üretim Hazırlıkları Başlarken Sızan Bilgiler Heyecan Yaratıyor

Ana Sayfa
iPhone 15 Üretim Hazırlıkları Başlarken Sızan Bilgiler Heyecan Yaratıyor

Apple'ın yeni amiral gemisi iPhone 15'in seri üretimi Haziran sonunda başlayacak. Apple bu modeli birkaç ay içinde tanıtacak. Daha önce bazılarının, üç sensörlü kamera montajındaki bir sorun nedeniyle iPhone 15 ve iPhone 15 Plus'ta gecikmeler olabileceğine dair endişeleri vardı. Ancak nihayetinde bu sorun başarıyla çözüldü ve akıllı telefonun zamanında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Güçlü bir ilk üretim hedefi

Apple'ın ana üreticisi olan Tayvanlı Foxconn grubu, iPhone 15'i Çin'in Zhengzhou kentindeki ana montaj fabrikasında seri üretmeye hazırlanıyor. Deneme süresini başarıyla tamamladı ve her şeyin yolunda gitmesini sağladı. Foxconn, Apple'ın yeni çalışanları işe almaya yönelik katı gereksinimlerini karşılamak için kayıt bonuslarını artırdı.

İlk teslimat hedefi 85 ile 90 milyon adet arasında olacak. Wccftech haberine göre Apple'ın iPhone 15 Pro ve Pro Max modellerine olan talebi daha fazla olabilir ve bu modeller daha özel özellikler sunabilir.

Foxconn'un bu yıl sadece iPhone 15 Pro serisinin seri üretimini gerçekleştireceği belirtiliyor. Çinli üretici Luxshare ise ikincil bir tedarikçi olarak rol alacak.

iPhone 15 Üretim Hazırlıkları Başlarken Sızan Bilgiler Heyecan Yaratıyor
@ Hanstsaiz -Twitter

Ne biliyoruz?

Apple, yeni akıllı telefonunu gizli tutmaya devam etse de, teknik özelliklerine ilişkin söylentiler hala dolaşıyor. Söylentilere göre, şirketin yeni Avrupa standardına uyum sağlamak için USB-C kablosunu benimsemesiyle birlikte, yeni iPhone'un ilk kez bu tür bir bağlantıya sahip olabileceği konuşuluyor. Ayrıca, çentik tasarımının tüm modellerde ortadan kalkacağı ve daha iyi performans için ekstra RAM'in kullanılacağı söyleniyor.

iPhone 15 Pro modellerinin, Apple'ın tedarikçisi TSMC'nin yeni nesil 3 nanometre teknolojisiyle üretilen A17 çipini taşıyacağı tahmin ediliyor. Bu, %10-15 daha verimli işlem performansı sağlayabilirken güç tüketimini %35'e kadar azaltması bekleniyor.

Ancak, kesin bir doğrulama olmadığı için sabırlı olmamız gerekiyor. Apple'ın yeni iPhone modelini Eylül ayında tanıtması bekleniyor. Bu süreçte, daha fazla bilgi ve özellikler hakkında bilgilerin sızması muhtemel olacaktır.


Kaynak: Wccftech 

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent