recent
Güncel Haberler

Black Mirror: Yayın Tarihi Açıklandı, Netflix'ten Tüyler Ürpertici Fragman!

Ana Sayfa

Netflix, Haziran ayı için yayınlayacağı dizi ve filmleri duyurdu, ancak Black Mirror'ın 6. sezonu için bir tarih belirtilmemişti. Ancak yeni bir fragmanla bu soru işaretleri giderildi.

Ayrıca, The Witcher'ın 3. sezonunun ilk bölümünü beklemek için uzun süre sabretmek zorunda kalmayacaksınız!

Black Mirror için beş yeni hikaye

Black Mirror, beş bölümlük bir dizi ve aynı derecede etkileyici bir hikaye ile altıncı sezonuyla yakında geri dönüyor. Charlie Brooker'ın fütüristik antoloji dizisi 15 Haziran'da Netflix'te başlıyor.

Son zamanlarda haberlere karşı paylaşım karşıtı önlemleriyle gündeme gelen şirket, yeni sezonu şu şekilde tanımlıyor: "Altıncı sezon, en öngörülemez, sınıflandırılamaz ve beklenmedik hikâyeleri içeren bir dizi olarak kabul ediliyor." Ayrıca, "Çağlar boyunca yayılan ve dehşet saçan çarpık hikayelerden" oluştuğunu da vurguluyor.

Black Mirror: Yayın Tarihi Açıklandı, Netflix'ten Tüyler Ürpertici Fragman!
© Netflix

Yeni bölümlerle ilgili tüm bilgiler

İşte bölümlerin listesi ve ana detayları:

  • "Joan is Horrible" - Başrollerde Salma Hayek, Michael Cera ve Annie Murphy yer alıyor. Michael Cera, ünlü bir yayın platformunda kendi hayatının bir dizi/gerçeklik şovu olarak herkese açık olduğunu fark eden Joan karakterini canlandırıyor.
  • "Loch Henry" - Başrollerde Myha'la Herrold, Daniel Portman, John Hannah ve Monica Dolan yer alıyor. Bir çift İskoçya'da doğa hakkında bir belgesel yapma planları yaparken karşılaştıkları zorlukları konu alıyor. En azından başlangıçta bu plan üzerine odaklanılıyor
  • "Hayat Kalbim" - Başrollerde Aaron Paul, Kate Mara ve Josh Hartnett yer alıyor. 60'ların alternatif bir versiyonunda geçen hikâye, karakterlerin uzay yolculuğuna çıkmasını ele alıyor.
  • "Mazey Day" - Başrollerde Zazie Beetz, Clara Rugaard ve Danny Ramirez yer alıyor. Son dönemlerinde olan bir yıldız adayı, kendisini bir vur-kaç olayının içinde bulur ve bir paparazzi tarafından takip edilir.
  • "Şeytan 79" - Başrollerde Anjana Vasan, Paapa Essiedu, Katherine Rose Morley ve David Shields yer alıyor. 1979'de bir tezgâhtarın korkunç eylemlerde bulunması emredilir ve bu olayların sonuçları ele alınır.

Black Mirror: Yayın Tarihi Açıklandı, Netflix'ten Tüyler Ürpertici Fragman!
© Netflix

Black Mirror hiçbir zaman iyi bir mizah dizisi olmadı, ancak bu sezon özellikle karanlık ve üzücü olacağa benziyor.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent