recent
Güncel Haberler

Undawn'da Will Smith: Level Infinite'in Mobil Hayatta Kalma RPG'sine Katıldı

Ana Sayfa
Undawn'da Will Smith: Level Infinite'in Mobil Hayatta Kalma RPG'sine Katıldı

Undawn adı şu anda sizin için bir şey ifade etmeyebilir, ancak oyunun son tanıtımı oyunun popülaritesini artırmaya yardımcı olacak. Tencent'in bir bölümü olan Level Infinite ve LightSpeed ​​Studios tarafından geliştirilen oyun, bir karaktere Will Smith'in I Am Legend filmindeki rolünü andıran bir yüz vererek etkilemek için bir yıldız seçiyor. Aynı zamanda Tower of Fantasy gibi diğer oyunlar da bu stüdyoların ürünleri arasında yer alıyor.

Mobil oyunlarda bir efsane

Evet, Undawn da kıyamet sonrası bir dünyada geçiyor ve Will Smith'in hayatta kalan bir karakteri olarak görülmesi, kaçınılmaz olarak 2007 yapımı filmi anımsatıyor. Undawn, çeşitli grupların (Palyaçolar, Kartallar, Gece Baykuşları ve Reivers) çatıştığı harap olmuş bir şehirde hayatta kalma ve RPG unsurlarını bir araya getiriyor.

Oyuncular, taraflarını seçebilir ve geniş bir silah ve ekipman yelpazesiyle donanarak taktiksel savaşlara katılabilirler. Tüm bunlar, hava koşullarının deneyimi bozduğu keşfedilecek açık bir dünyada gerçekleşir.

Will Smith, Undawn'da Trey Jones adlı bir kurtulanı canlandırarak kullanıcılara rehberlik edecek ve bu evren hakkında bilinmesi gereken her şeyi öğretecektir. Bu eşsiz rehberlik, projeye büyük bir ivme kazandıracak.

Undawn için ön kayıtlar şimdiden başladı ve oyunun 15 Haziran'da Android ve iOS cihazlarda yayınlanması planlanıyor.


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent