recent
Güncel Haberler

Haziran 2023'te Disney+'ta Çıkması Beklenen Diziler

Ana Sayfa
Haziran 2023'te Disney+'ta Çıkması Beklenen Diziler

Fiyat artışları ve büyük abone kayıplarıyla boğuşan Disney+, hayranlarını eğlendirmek için içerik sunmaya devam ediyor. Aboneliğe dayalı bu video yayın platformunda haziran ayında keşfedilecek dizilere bir göz atalım.

Mayıs ayı boyunca Disney+, ardı ardına kötü haberlerle gündeme geldi. Platform yaklaşık 4 milyon abone kaybetti ve ayrıca büyük miktarda içeriği kaldırma kararı aldı. Ek olarak, yakında Disney+'a Hulu içeriğinin eklenmesiyle hizmet fiyatlarının artacağı açıklandı. Ancak pes etmek yerine, platform Haziran ayı için yeni dizi listesini yayınladığı için Disney+'a bir şans vermek gerekiyor.

Haziran 2023'te Disney+'a gelecek tüm diziler

İşte bu ay Disney+'ta keşfetmekten mutluluk duyacağımız dizilerin listesi:

  • 9-1-1: Lone Star 3. Sezon (7 Haziran).
  • Single Drunk Female 2. Sezon (7 Haziran).
  • The Full Monty: Dizi (14 Haziran).
  • Secret Invasion (21 Haziran).
  • Great Expectations (28 Haziran).
  • The Orville: New Horizons 3. Sezon (28 Haziran).
  • FreeKs (28 Haziran).
  • Sidney au Max 2. ve 3. Sezon (28 Haziran).

Bu ay kaçırılmaması gereken diziler

Haziran ayında hangi diziler ilginizi hak ediyor? İşte seçtiklerimiz.

The Full Monty: Dizi (14 Haziran).

25 yıl sonra unutulmaz kült film The Full Monty'nin devamı geliyor. Sheffield'ın neşeli adamları yaşlanmış olabilir, ama hâlâ eski enerjilerini koruyorlar. Ekonomik krizin ortasında, bu eşsiz grup zorlukların üstesinden gelmek için yeniden bir araya gelmelidir. Robert Carlyle, Mark Addy, Tom Wilkinson ve diğer pek çok oyuncu, bu beklenmedik sekiz bölümlük devam filminde geri dönmekten çok memnun.

Secret Invasion (21 Haziran).

Marvel, yaz sezonu için büyük bir hamle yaparak Nick Fury'yi kendi dizisinin başına getiriyor. Bu heyecan verici altı bölümlük filmin kadrosu iddialı: Samuel L. Jackson ve Cobie Smulders'a ek olarak Don Cheadle, Martin Freeman, Julia Louis-Dreyfus, Ben Mendelsohn, Emilia Clarke ve Olivia Colman da kadroya dahil. Bu gelecek vaat eden mini dizi, Nick Fury'nin hikayesini anlatıyor. Nick Fury, şekil değiştiren uzaylı ırk Skrull'ların Dünya'yı ele geçirme planlarını durdurmayı hedefliyor. Bu amacına ulaşmak için Skrull generali Talos ile işbirliği yapıyor.

The Orville: New Horizons 3. Sezon (28 Haziran).

Family Guy ve American Dad gibi dizilerin yaratıcısı Seth MacFarlane tarafından ortaya konan The Orville, Star Trek gibi dizilerden esinlenerek kendine özgü bir yer ediniyor. Komedi ve dramın eşsiz bir karışımını sunan dizi, 25. yüzyılda geçmekte olup Gezegenler Birliği üyesi olan keşif gemisi USS Orville'in eğlenceli mürettebatını konu almaktadır. Her ne kadar görevleri ciddi olsa da, hiçbir şey planlandığı gibi gitmez! Orville'de, Liam Neeson, Charlize Theron ve Rob Lowe gibi ünlü isimler de konuk oyuncu olarak yer alıyor. Uzay operası hayranları için kaçırılmaması gereken bir dizi.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent