recent
Güncel Haberler

Efsanevi Metal Gear Solid Serisi Geri Dönüyor!

Ana Sayfa
Efsanevi Metal Gear Solid Serisi Geri Dönüyor!

Daha önce söylentiden ibaret olan haber, PlayStation Showcase etkinliğiyle gerçek oldu. Ünlü Big Boss oyunu Metal Gear Solid 3: Snake Eater'ın yeni versiyonundan heyecan verici bir fragman yayınlandı. Bu remake PC, PS5 ve Xbox Series X/S platformlarında oynanabilecek.

Orman yılanlarına dikkat!

2004 yılında PS2 için çıkan efsanevi Metal Gear Solid serisinin üçüncü oyunu, orijinal hikayeden büyük bir olay örgüsü değişikliğini beraberinde getirdi. Big Boss'u Solid Snake'in "babası" olarak seçen bu unutulmaz çalışma, 1970'lerde bir orman görevinde geçiyor.

Şimdi, neredeyse 20 yıl sonra Konami, dün gece PlayStation Showcase etkinliğinde Metal Gear Solid serisinden bu ikonik oyunun yeni bir sürümünü duyurdu. Yeni oyunun adı Metal Gear Solid Delta: Snake Eater.

Paylaşılan teaser, Big Boss'un karanlık bir ormandaki karizmatik yüzüne odaklanıyor ve oynanış detaylarını içermiyor. Bir çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Biz daha fazlasını öğrenmek için beklerken, kahramanımız çamur içinde bir yerlerde saklanmaya devam edecek...

Sizi rahatlatacak bir Master Collection

Ancak Big Boss yalnız gelmedi. Bu kısa videonun hemen ardından Metal Gear Solid Master Collection'ın bu sonbaharda PC, PS5 ve Xbox Series X/S platformlarına geleceğini öğrendik. Bu koleksiyon, ilk cilt olan Metal Gear Solid I'in yanı sıra Sons of Liberty ve yeniden yapımı beklenen Snake Eater'ı içerecek.

Efsanevi Metal Gear Solid Serisi Geri Dönüyor!
© Konami

Büyük olasılıkla, bu Master Collection ikinci bir bölümü daha sonraki bir tarihte piyasaya sürülecek ve mantıksal olarak Big Boss'un da rol aldığı serinin son resmi oyunu Phantom Pain'e ve dördüncü oyun Guns of the Patriots'a odaklanacak.

Ne olursa olsun, Metal Gear Solid hayranları, sabırsızlıkla bekleyecekleri bir şeyleri olduğunu bilmekten ve geçmiş yılların tozundan sıyrılmaktan mutlu olacaklar.


Kaynak: YouTube

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent