recent
Güncel Haberler

The Legend of Zelda Tears of the Kingdom: En İyi Fiyata Nerede Bulunur?

Ana Sayfa
The Legend of Zelda Tears of the Kingdom: En İyi Fiyata Nerede Bulunur?

Dünyanın dört bir yanındaki hayranların ve oyuncuların beklediği an nihayet geldi: Efsanevi Breath of the Wild'ın devam oyunu The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom geldi! Ancak, bu büyüleyici oyunu en iyi fiyata nerede bulacağınızı merak ediyor olabilirsiniz. Ama Türkiye'de bulamayacağınız kesin.

Ülkemizde bazı sitelerde 2 bin ₺ üstü bir fiyata satılıyor.

Tears of the Kingdom, The Legend of Zelda serisinin en yeni oyunudur. Nintendo, Breath of the Wild'ın başarılı açık dünya formülünü alıp, işçilik ve yaratım mekanikleriyle birleştirerek oyun deneyimini daha da geliştirmiştir. Bu sayede, sandbox oyun konseptini daha da ileri taşımayı başarmıştır.

Kısaca The Legend of Zelda Tears of the Kingdom

  • Ustalaşılacak yeni güçler
  • Gökyüzünü keşfetme yeteneği
  • Daha büyük bir özgürlük duygusu

The Legend of Zelda Tears of The Kingdom, Amazon, Cdiscount ve Boulanger'dan 54,99 € (1.175 ₺) karşılığında edinilebilir. Fnac'ta 59,99 €'ya (1.282 ₺) satılıyor.

Aşağıdaki bağlantılardan siteye ziyaret edip oyunu satın alabilirsiniz. (İndirme kodu olarak alabilirsiniz.)

Daha fazla macera için Hyrule'a dönün!

Tears of the Kingdom, Breath of the Wild'ın sonundaki zaferden birkaç yıl sonra geçen heyecan verici bir devam filmi. Oyun, Link'in Ganon'u yenmesinden sonra yeniden inşa edilen Hyrule krallığında geçiyor. Ancak Link ve Zelda, Hyrule Kalesi'nin bodrumunda keşfettikleri gizli bir geçit sayesinde kendilerini krallığın bilinmeyen bir versiyonunda bulurlar.

Bu yeni sürümde oyuncular, bölgenin topografyasını yeniden keşfederken, Link'in yeni güçleriyle eğlenceli ve yaratıcı şekillerde etkileşim kurabilirler. Link, harika araçlar ve silahlar yaratmak için nesneleri birleştirmesine ve hatta belirli yüzeylere nüfuz etmesine izin veren yeteneklere sahip olacak. Oyuncular bu yeni güçlerle zorlu bulmacaları çözerek ve tehlikeli düşmanlarla savaşarak ilerliyor.

The Legend of Zelda Tears of the Kingdom: En İyi Fiyata Nerede Bulunur?
The Legend of Zelda Tears of the Kingdom Switch Oyunu
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent