recent
Güncel Haberler

Prince of Persia Remake: Ubisoft Devralması ve Ertelenen Yayın Süreci

Ana Sayfa
Prince of Persia Remake: Ubisoft Devralması ve Ertelenen Yayın Süreci

Prince of Persia Remake projesinin birkaç yıldır sessizliğe büründüğünü fark etmiş olabilirsiniz. Ubisoft Pune ve Ubisoft Mumbai'ye devredildikten sonra Ubisoft Montreal tarafından devralınan proje, herhangi bir ilerleme kaydetmedi. Ubisoft'un son mali tablosunda, oyunun bu mali yıl içinde piyasaya sürülme planının olmadığı belirtilmedi. Bunun arkasında bir sebep var ve yapımcı ve yönetmenler Jean-Francois Naud ve Michael McIntyre ile yapılan bir iç röportajda öğrendiğimize göre, Ubisoft proje üzerinde bir yeniden başlatma sürecine girmiştir.

Ubisoft Montreal projede Sands of Time'ı kullanıyor

Baştan söyleyelim: Bu röportaj, başlığın bir sonraki Ubisoft Forward'ta yer almayacağını uyararak yanlış beklentiler yaratmanın önüne geçmeyi amaçlıyor. Proje zaten sıfırdan başladığı için prensin dolgun gövdesini bir süre daha görmeyi beklemeyin.

Jean-Francois Naud, tamamen ele geçirildiği için bu yıl oyun hakkında bir şey duymamamız gerektiğini açıklıyor:

Geliştirme aşamasına gelince, şu anda tasarım aşamasındayız. Projeyi devraldığımızdan bu yana topluluktan gelen geri bildirimleri inceledik ve oyunu geliştirmek için kendi yolumuzu bulduk. Şimdi ekibi kuruyor, öncelikleri belirliyor, prototipler oluşturuyor, testler yapıyor ve topluluktan gelen geri bildirimleri geliştirme sürecine nasıl dahil edebileceğimize bakıyoruz. Henüz erken ve oyuncular bu yıl oyun hakkında çok fazla şey duymayı beklememeli, ancak tüm gücümüzü ve kalbimizi bu projeye verdiğimizden emin olabilirsiniz.

Doğru, Prince of Persia Remake tamamen yeniden tasarlandığından halka gösterilemeyecek durumda. Ancak McIntyre, konunun sadece teknik motor ve optiklerle ilgili olmadığına dikkat çekiyor. Oyun stüdyosunun, orijinal oyunun temellerini korurken oyunu daha modern hale getirmek için yeniden düşünmesi gerektiğini de belirtiyor. Özellikle projeyi başka bir stüdyodan aldıktan sonra uzun süren bir zorlukla karşılaştıklarını iddia ediyor.

Bu nedenle, Ubisoft Forward etkinliği için 12 Haziran'da beklememiz gereken bir şey olmayabilir. Maalesef, bu duruma pek inanmasak da dürüst olmalıyız.


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent