recent
Güncel Haberler

PlayStation'ın Söylentilere Göre Yeni El Konsolu: Görünüm Ortaya Çıktı!

Ana Sayfa
PlayStation'ın Söylentilere Göre Yeni El Konsolu: Görünüm Ortaya Çıktı!

PlayStation, oyunların yanı sıra taşınabilir konsol pazarına yönelik yeni bir proje olan "Project Q" ile ilgili bir önizlemeyi sunmak için Vitrin'inden faydalandı. Bu etkileyici proje, Japon üreticinin sunumunda PS5 ve PC için geliştirdiği ilk resmi PlayStation kablosuz kulaklıklarıyla birlikte tanıtıldı.

Gerçeğe dönüşen bir proje

İlk olarak geçen ay sızdırılan yeni PlayStation'ın yeni el bilgisayarı söylentileri, dün geceki Showcase etkinliğinde resmiyet kazandı. Yukarıda bahsedildiği gibi, bu cihaz, PS5'ten Remote Play aracılığıyla oyun yayınlamaya odaklanan bir cihaz olacak.

Bu yeni el bilgisayarı, 8 inçlik bir HD ekrana ve DualSense'e benzeyen bir tasarıma sahip olacak. Kontrol cihazının yaklaşık olarak ortasında bir ekran bulunacak. Bu tasarım sayesinde, dokunsal geri bildirim gibi tüm özelliklere sahip olacak, bu da bu kontrol cihazının başarısını sağlayan unsurlardan biri.

PlayStation'ın Söylentilere Göre Yeni El Konsolu: Görünüm Ortaya Çıktı!
© Sony

Konsolun çalışması için akışlı oyunların PS5'te yüklü olması gerekir. Sony Interactive Entertainment CEO'su Jim Ryan, yakında konuyla ilgili daha fazla bilgi yayınlayacaklarını belirtti. Şu anda herhangi bir çıkış tarihi veya fiyatı açıklanmadı. Ancak ortaya çıkan son söylentilere göre konsolun 2023'te çıkması planlanıyor.

PlayStation dinliyor

Önemli oyun duyurularıyla dolu bir sunum sırasında geçici olarak ortaya çıkan tek aksesuar bu değildi. İlk resmi kablosuz PlayStation kulaklığı da ilgi gördü.

PlayStation'ın Söylentilere Göre Yeni El Konsolu: Görünüm Ortaya Çıktı!
© Sony

Sony Interactive Entertainment CEO'su Jim Ryan'a göre bu kulaklıklar, yalnızca PS5'te değil, PC'de de sürükleyici, düşük gecikmeli bir ses deneyimi vaat ediyor. Bluetooth aracılığıyla diğer cihazlarla da kullanılabilirler.

Şimdilik, Jim Ryan'ın "Project Q" adlı bu ünlü projeyle ilgili sözlerine güvenmeliyiz ve yakında bize daha fazla ayrıntı vereceğine söz veriyor. PlayStation markalı bu kablosuz kulaklığın çıkış tarihi ve fiyatı henüz açıklanmadı.


Kaynak: YouTube

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent