recent
Güncel Haberler

PlayStation Showcase 2023 Nerede ve Ne Zaman İzlenir?

Ana Sayfa
PlayStation Showcase 2023 Nerede ve Ne Zaman İzlenir?

Bu gece PlayStation, büyük oyun duyurularını ve daha fazlasını içeren, bir saatlik heyecan verici bir sunumla izleyicileri memnun edecek. Japon devi, ünlü PlayStation Showcase'in geri dönüşüyle ​​E3 2023 başlangıcına bizi resmen davet ediyor.

PlayStation düşmanlıkları başlatıyor

Video oyun sektörünün büyük oyuncularının faaliyetlerinin hız kesmeden devam edeceği yıl dönümüne hızla yaklaşıyoruz. E3 olmasa da pek çok büyük etkinlik gerçekleşiyor. PlayStation ve Xbox gibi devler kendi ürünlerini tanıtıyor.

PlayStation Showcase 2023 Nerede ve Ne Zaman İzlenir?
© Sony Interactive Entertainment

Xbox Showcase tarihi olan 11 Haziran'da Starfield dahil olmak üzere önemli duyurular yapılacak. Ancak PlayStation sunum tarihi hala netlik kazanmadı.Ancak final gösterimi bu gece 23:00'de (Türkiye saati) PlayStation'ın resmi YouTube ve Twitch kanallarında gerçekleşeceği için bekleyiş nihayet sona erdi. Planlanan PlayStation Showcase aşağıdaki YouTube kanalında mevcuttur.

Gündemde: PlayStation Studios ve üçüncü taraf stüdyolardan PS5 ve PS VR2'ye gelen büyük oyunlara odaklanan bir saatlik yayın. Marvel's Spider-Man 2 ve Wolverine gibi uzun zamandır beklenen oyunları görmeyi dört gözle bekliyoruz ve ayrıca diğer büyük duyuruların yanı sıra Death Stranding 2 hakkında daha fazla şey duymayı dört gözle bekliyoruz.

Bonus olarak büyük bir sürpriz var mı?

PlayStation, bu vitrinin oyun odaklı olacağını söylese de Japon devinin beklenmedik bir şekilde donanım tarafında da bazı sürprizlerle karşımıza çıkması şaşırtıcı olmaz.

Sony'nin taşınabilir Blu-ray sürücülü bir "PS5 Slim" ve kod adı "Q Lite" olan bir taşınabilir bir konsol ile elde taşınabilir konsol pazarına girmek için yeni bir adım hazırladığına dair söylentiler var.

PlayStation Showcase 2023 Nerede ve Ne Zaman İzlenir?
© Sony Interactive Entertainment / Instant Gaming

PlayStation nihayet PS5 Pro'yu tanıtma şansı yakalayabilir (belki). Ancak kesin cevabı bu akşam canlı yayında öğreneceğiz. O zaman görüşmek üzere!


Kaynak: PS Blog

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent