recent
Güncel Haberler

Google Pixel Fold Doğrulandı Fiyat, Özellikler ve Çıkış Tarihi!

Ana Sayfa
Google Pixel Fold Doğrulandı Fiyat, Özellikler ve Çıkış Tarihi!

İşte karşınızda! Google, yıllardır süren beklenti ve söylentilerin ardından nihayet ilk katlanabilir akıllı telefonu Pixel Fold'u duyurdu. Google, uzun yıllardır söylentileri dolaşan katlanabilir akıllı telefonu Pixel Fold'u nihayet resmen duyurdu. Ancak daha dün, Pixel 7a adlı yeni bir orta sınıf cihazın teknik özellikleri hakkında birçok bilgi sızdırılmıştı.

Google nihayet ilk katlanabilir ekranlı akıllı telefonunu tanıttı

Google, Samsung, Huawei, Xiaomi ve Motorola gibi diğer üreticilerin izinden giderek ilk katlanabilir cihazı üzerinde uzun süredir çalışıyordu. Son olarak Amerikan devi bu yeni cihazını resmen duyurdu ve adı "Pixel Fold" ki bu çok da şaşırtıcı değil. Duyuru, Google'ın resmi Twitter hesabı üzerinden yapıldı ve Engadget tarafından da paylaşıldı.

"May The Fold Be With You" sloganı, Star Wars hayranları tarafından kutlanan 4 Mayıs "Star Wars Günü" için uygun bir seçim olabilir, ancak Pixel Fold'un ilk görüntülerine bakarak form faktörü Samsung Galaxy Z Fold'a benzer olacak. Yani cihaz, yukarıdan aşağıya değil sağdan sola doğru kitap gibi açılacak.

Fiyat, ekranlar, bulunabilirlik... Pixel Fold hakkında bildiğimiz her şey

Yakında Google, 10 Mayıs'ta gerçekleşecek olan geleneksel yıllık Google I/O 2023 konferansında tüm ayrıntıları paylaşacak. Bu, Pixel Fold'un boyutları, özellikleri ve fiyatı dahil olmak üzere esnek akıllı telefonuyla ilgili tüm bilgileri açıklayacakları anlamına geliyor. Son gelen haberlere göre Pixel Fold oldukça büyük ve pahalı olacak.  Yaklaşık 5.000 mAh pil nedeniyle yaklaşık 283 gram ağırlığındaki cihazın en az 1.700 avroya mal olması bekleniyor.

Google Pixel Fold Doğrulandı Fiyat, Özellikler ve Çıkış Tarihi!
© Google

Biraz mantıkla Pixel Fold'un 5,8 inçlik bir dış panel ve 7,6 inçlik bir iç ekranla gelmesi gerektiğini düşünebiliriz. Cihaz ayrıca Tensor G2 işlemcisinden güç alıyor. Resmi Google Play Store sayfasına bir göz atacak olursak, akıllı telefonun yakında piyasaya çıkacağı görülüyor. Geçmişte doğruluğu kanıtlanmış söylentilere dayanarak, Pixel Fold'un önümüzdeki ay piyasaya sürülebileceği yönünde spekülasyonlar var. Hepsini öğrenmek için birkaç gün sonra Google I/O 2023'te buluşalım!



Kaynak: Engadget

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent