recent
Güncel Haberler

Google Pixel 7a: Ortaya Çıkan Tüm Detaylar ve Özellikler

Ana Sayfa
Google Pixel 7a: Ortaya Çıkan Tüm Detaylar ve Özellikler

Google, resmi lansmanından sadece birkaç gün önce Pixel 7a hakkında bazı detayları açıkladı. Meraklılar, yeni telefonun ekran boyutunu ve kamera özelliklerini merakla bekliyor.

Google Pixel 8'in nasıl görünmesi gerektiğine geçtiğimiz ay yapılan ilk bakışın ardından şimdi de Amerikan devinin yeni orta sınıf amiral gemisi Pixel 7a'nın özelliklerine bir göz atalım.

Pixel 7a: nihayet ekranda yeni bir şeyler var

Google, bir sonraki yıllık konferansında birçok sürpriz sunacak. Şirket, ilk katlanabilir ekranlı akıllı telefonunu ve yeni dokunmatik ekranlı tableti Pixel Tablet'i sergilemek için 10 Mayıs'ta bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Ancak yeni orta sınıf akıllı telefon Pixel 7a da bu etkinlikte tanıtılacak. Ancak sadece “orta sınıf” adı altında değil!

Google Pixel 7a: Ortaya Çıkan Tüm Detaylar ve Özellikler
© Google

Twitter'da paylaşılan bir dizi resmi fragman, Pixel 7a'nın bazı özelliklerini ortaya çıkardı. İlk olarak cihaz, 6.1 inç AMOLED FHD+ ekran ve 90Hz yenileme hızı ile gelecek. Önceki model yalnızca 60Hz yenileme hızına sahip olduğundan, bu özellik Pixel 7a serisi için bir ilk olacak.

Google Pixel 7'ye çok yakın bir orta sınıf akıllı telefon mu?

Pixel 7a, orta sınıf akıllı telefon segmentinde yeni bir standart belirlemeye hazırlanıyor. Google, yeni cihazına 64 megapiksel ana kamera ve 13 megapiksel ultra geniş açılı lens ekleyerek önceki Pixel 6a modelinde bulunan 12 megapiksel kamerayı ve ultra geniş açıyı aşmayı hedefliyor. Ayrıca Pixel 7a, Google Tensor G2 çipi tarafından desteklenecek ve kablosuz şarj özelliğine sahip olacak (evet, yine).

Google Pixel 7a: Ortaya Çıkan Tüm Detaylar ve Özellikler
Çeviri: Get4Games © Google

Pixel 7a, kesinlikle orta sınıf bir cihazın ötesinde. Bu akıllı telefon, kuzenleri Pixel 7 ve Pixel 7 Pro'ya oldukça yakın bir seviyede bulunuyor. Bununla birlikte, Pixel 7a'nın selefinden çok daha yüksek bir fiyata sahip olması beklenmiyor, özellikle bu yıl yapılan birçok değişikliğe rağmen. Söylentilere göre, Pixel 7a'nın fiyatı 499 € olacak, bu da Pixel 6a'dan yaklaşık 40 € daha fazla bir fiyat anlamına geliyor.



Kaynak: GSMArena

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent