recent
Güncel Haberler

Pixel 8 Tasarımı Bir Sızıntıyla Ortaya Çıktı!

Ana Sayfa
Pixel 8 Tasarımı Bir Sızıntıyla Ortaya Çıktı!

Daha fazla uzatmadan, bir sonraki Google Pixel 8 ve Pixel 8 Pro'nun nasıl olacağını öğreniyoruz. Evet, bir kez daha sızdırıldı. 

Google Pixel 8 planlanandan önce tanıtıldı

Mart ayında Google Pixel 8 ve Pixel 8 Pro ile ilgili birçok detay belli oldu, özellikle Amerikan devinin yeni amiral gemilerinin ölçeklenebilir HDR teknolojisine sahip yepyeni bir kamera sensörüne sahip olacağı öğrenildi. Kameraya ek olarak, bazı sızıntılar da tasarımı ve özellikle boyutu hakkında bazı ipuçları elde etti ve doğruladı.

Pixel 8 Tasarımı Bir Sızıntıyla Ortaya Çıktı!
© TechGoing

TechGoing, Google Pixel 8'in koruyucu kılıfındaki ilk görüntüsünü bizimle özel olarak paylaştı. Görsele göre cihaz, kavisli kenarları ve yükseltilmiş kamera çubuğuyla önceki modellere benzer bir tasarıma sahip. Söylentiler de büyük kardeşine göre daha küçük olacağı yönündeydi ve bu ilk fotoğraflarla da doğrulanıyor gibi görünüyor.

Google Pixel 8 Pro: Ufukta ne gibi yenilikler var?

Teknoloji kaynaklarından biri olan TechGoing, Pixel 8 Pro'nun sızdırılan görüntülerini de paylaştı. Görsellere göre üç kamera da aynı yerde ve sağdaki ise lazer odaklı ve LED flaşlı. Pixel 8 Pro'nun ekranı 6,52 inç ile Pixel 7 Pro'nun 6,7 inç ekranından biraz daha küçük olacaktır. Yani bu yılki Pro modeli de ekran boyutunda biraz daha küçük olacak gibi görünüyor.

Pixel 8 Tasarımı Bir Sızıntıyla Ortaya Çıktı!
© TechGoing

Google'ın Eylül ayında yeni akıllı telefonlarını resmi olarak tanıtması bekleniyor. O zamana kadar, Google'ın ilk katlanabilir akıllı telefonunu ve piksel tabletini piyasaya sürmesi bekleniyor. Ayrıca, gelecekteki cihazlarını 10 Mayıs'taki yıllık gösterisinde sergilemesi bekleniyor.


KaynakGSMArena

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent