recent
Güncel Haberler

Warner Bros, Harry Potter Lisansı Altında Yeni Online Oyun Getiriyor!

Ana Sayfa
Warner Bros, Harry Potter Lisansı Altında Yeni Online Oyun Getiriyor!

Warner Bros. Harry Potter, Quidditch tabanlı çok oyunculu bir oyunun duyurusu ile heyecan yaratmaya devam ediyor. Hayranları dehşete düşüren bu ünlü cadı sporu, Hogwarts Legacy kutu setine dahil edilmedi ve şimdi neden olduğu açık.

Altın balık serbest bırakıldı!

Harry Potter hayranları, Quidditch'in büyüleyici ve heyecan verici sporuna dayanan bir oyunu uzun zamandır bekliyordu. Son girişim 2003 yılında "Quidditch Dünya Kupası" olarak sahnelendi, ancak o zamandan beri bu istek gerçekleşmedi.

Warner Bros., Harry Potter hayranlarının yıllardır beklediği çok oyunculu Quidditch oyunu Harry Potter: Quidditch Champions'ı duyurdu. 2003 yılında Quidditch Dünya Kupası adı altında yapılan son denemeden sonra, bu yeni sürüm en iyi orijinal ortak oynanışa odaklanmak yerine tam bir çok oyunculu deneyim sunacak.

Warner Bros, Harry Potter Lisansı Altında Yeni Online Oyun Getiriyor!
© Warner Bros. Games

Harry Potter hayranlarının yıllardır beklediği Quidditch temalı oyun sonunda geliyor! Warner Bros., Unbroken Studios tarafından geliştirilen Harry Potter: Quidditch Champions oyununu duyurdu. Oyun, PC'nin yanı sıra henüz açıklanmayan konsollarda da yayınlanacak ve muhtemelen PS5 ve Xbox Series XS gibi yeni nesil konsollara da çıkacaktır. Ancak PS4, Xbox One ve Nintendo Switch gibi eski nesil konsollarda yayınlanmayacak. Çıkış tarihi belli değil.

Süpürgelerinize binin!

Henüz pek bir şey görmemiş olsak da, Warner Bros. ve Unbroken Studios "eksiksiz ve heyecan verici bir Quidditch deneyimi" vaat ediyor. Warner Bros Games Başkanı David Haddad şunları söyledi:

"Hayranlar bir süredir bir Quidditch oyunu istiyordu ve biz onların beklentilerini karşılayan bir oyun deneyimi yaratmak için yıllardır Unbroken Studios ile birlikte çalışıyoruz. Şimdi sizi Quidditch Champions'ta bunu gerçekleştirmemize yardım etmeye davet ediyoruz." Resmi Web Sitesi 21 ve 22 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan test aşamalarına katılmak için kayıt yaptırmak mümkün.

Warner Bros., Harry Potter evreninden büyük bir hit olmaya devam ediyor. Video oyunu tarafında, Hogwarts Legacy'nin beklenenden %256 yüksek satışlarla beklentileri aştığı söyleniyor. Ayrıca HBO Max, evrene yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan, Harry Potter evreninden ilham alan bir dizi üzerinde çalışıyor. Harry Potter hayranları heyecanla bekliyor!


KaynakQuidditch Champions

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent