recent
Güncel Haberler

Ubisoft+ Resmi Olarak Xbox One ve Series X/S'te Kullanıma Sunuldu

Ana Sayfa
Ubisoft+ Resmi Olarak Xbox One ve Series X/S'te Kullanıma Sunuldu

Ubisoft, abonelik hizmetini resmi olarak Xbox One ve X serisi konsollarına entegre etti. Birkaç yıl önce başlatılan bir proje sonucunda, Ubisoft ve Microsoft arasındaki iş birliği sonucunda Ubisoft abonelik hizmeti Xbox One ve X-Series konsollarına resmi olarak entegre edildi.

Ubisoft'un Game Pass'i Xbox'ta

Ubisoft+ artık PC platformlarının yanı sıra Xbox One ve Xbox Series konsollarına da geliyor. Ubisoft'un abonelik hizmeti artık doğrudan Microsoft konsollarından edinilebilir.

Ancak Ubisoft+, EA Play gibi Xbox Game Pass gibi başka herhangi bir abonelik hizmetiyle entegre değildir. Bu nedenle, Ubisoft+ hizmetini kullanmak için Xbox Live aboneliğinize ek olarak aylık 29,99 ₺ ödemeniz gerekmektedir.

Ubisoft+ Resmi Olarak Xbox One ve Series X/S'te Kullanıma Sunuldu
© Ubisoft / Microsoft

Ubisoft'un stratejik ortaklıklardan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Chris Early, şu sözleri söyledi: "Ubisoft+, Xbox konsollarında Çoklu Erişim planının başlatılması, Xbox oyuncularına geniş bir oyun kütüphanesi aracılığıyla Ubisoft dünyalarına daha fazla seçenek ve erişim imkanı sunarak abonelik teklifimizi güçlendiriyor."

Programda 60'ın üzerinde oyun

Bu nedenle, Ubisoft+ hizmeti şu anda Xbox konsollarında yaklaşık 60 oyunun premium sürümlerine erişim sunuyor. Bunlar arasında Assassin's Creed Valhalla, Far Cry 6 ve Rainbow Six Siege gibi büyük oyunlar yer alıyor. Ek olarak, Assassin's Creed Mirage ve Avatar: Frontiers of Pandora gibi gelecekteki büyük sürümler, henüz bir tarih belirlenmemiş olsa da lansman sırasında mevcut olacak.

Ubisoft+ Resmi Olarak Xbox One ve Series X/S'te Kullanıma Sunuldu
© Ubisoft

Hizmetin Xbox'ta PC eşdeğerinden biraz daha az oyun sunduğunu belirtmekte fayda var. Ancak, Xbox'ta bulunan tek çoklu erişim planı, Ubisoft+'ı her iki platformda da kullanmanıza izin verir (üçü Amazon Luna ile).

Ancak Ubisoft+'ı Xbox konsollarıyla entegre etmenin Chris Early'nin önerdiği kadar karlı olup olmayacağı henüz belli değil. Ubisoft'un son finansal performansı pek iyi değil, bu yüzden yeni bir gelir akışına ihtiyaçları olabilir. Ancak, anahtar oyunlar henüz eklenmediğinden teklif şu anda tamamen karlı görünmüyor.


Kaynak: Xbox Wire

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent