recent
Güncel Haberler

HBO ve Discovery, Max Yayın Hizmetini Başlatıyor!

Ana Sayfa
HBO ve Discovery, Max Yayın Hizmetini Başlatıyor!

HBO Max ve Discovery, artık resmen birleşerek yeni bir ortak hizmet oluşturacaklar. Video akışı pazarı, Netflix ve Disney Plus gibi birkaç büyük oyuncunun hakimiyeti altında gibi görünse de, HBO Max ve Discovery'nin birleşmesiyle yeni bir oyuncu bu doğal düzeni sarsabilir.

Max için yol açın!

Birleşme beklenen bir hamleydi. Warner Bros. Discovery dün düzenlediği bir etkinlikte HBO Max ve Discovery video platformlarının "Max" adlı tek bir hizmette birleştiğini duyurdu. Hizmet, 23 Mayıs'tan itibaren herkese açık olacak ve toplam üç farklı abonelik seçeneği sunacak.

Hizmetin üç farklı abonelik seçeneğinden ilki, aylık 9,99 dolar olan reklam içeren plan, iki farklı ekranın kullanımına izin veriyor. Diğer seçenek ise 15,99 dolar olan reklamsız plan, dört ekrana kadar bağlanmaya izin verirken çevrimdışı görüntüleme için 30'a kadar indirme seçeneği sunuyor.

Son olarak, 19.99 dolarlık program da 4 ekran içeriyor, ancak bu kez HDR formatında. Aylık indirme sayısı da artırıldı, çünkü bu abonelikle kullanıcı 100'e kadar video indirebiliyor.

HBO ve Discovery, Max Yayın Hizmetini Başlatıyor!

Özgün yapımlar geliyor

HBO Max ve Discovery'nin birleşmesiyle oluşan yeni devin lansmanını desteklemek için, katalogda orijinal yapımların yer alması bekleniyor. Son birkaç gün içinde, HBO Max'te yer alacak yeni bir Harry Potter uyarlamasının duyurusu yapıldı. Ayrıca DC evreninden bir dizi olan The Penguin de, The Big Bang Theory'nin bir spin-off'u gibi izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Max'in hedefleri oldukça iddialı. CEO David Zaslav, "Netflix ve Disney gibi büyük şirketler var, ancak çok çeşitli ve çekici bir içerik portföyümüz var" diyor. Uzun vadede 400 milyon aboneye ulaşmayı umuyor. Şu anda hedef daha mütevazı, yönetim 2025 yılına kadar 130 milyon aboneyi hedefliyor.


Kaynak: The Verge

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent