recent
Güncel Haberler

Amazon Prime'dan 30 Gün Ücretsiz Yararlanın, Yeni Zamlı Fiyat ve Daha Fazlası

Ana Sayfa
Amazon Prime'dan 30 Gün Ücretsiz Yararlanın, Yeni Zamlı Fiyat ve Daha Fazlası

Amazon Prime'ın kalitesini keşfetmek için 30 günlük ücretsiz deneme süresi sunuyor. Bu deneme süresi boyunca birçok avantajdan yararlanabilir ve Amazon Prime hizmetleri hakkında daha iyi bir fikir edinebilirsiniz.

3 Amazon Prime avantajları:

  • Amazon Orijinal Yapımları Prime Video'da
  • Amazon Prime Gaming
  • Amazon tarafından satılan ve gönderilen ürünlerde 24 saat teslimat

Dezavantajları

  • Amazon Music yok
  • Amazon E-Kitap yok

Amazon Prime size ücretsiz oyun ve avantajları, hızlı teslimat ve video akışı gibi birçok avantaj sunar. Standart sürümü 30 gün ücretsiz deneyerek verdikleri hizmetin kalitesi hakkında fikir edinebilirsiniz.

30 günlük ücretsiz deneme süresiyle Amazon Prime'ı denemenin tam zamanı!

Amazon Prime birçok yararlı günlük hizmet sunuyor ve başlamak isterseniz ücretsiz olarak kendi hizmetinizi oluşturabilirsiniz! Yeni bir Amazon Prime müşterisiyseniz, 30 günlük ücretsiz deneme sunulur. Bu hizmet, ücretsiz oyunlar, hızlı teslimat ve video akışı gibi birçok avantaj sağlamaktadır.

Yeni %400'lük zamlı fiyatı ile amazon!

Amazon Prime abonelik fiyatları arttı. 2020 yılından itibaren aylık 7,90 TL olan fiyat 25 Nisan itibarıyla 39 TL olarak güncellendi. Artan fiyat, 25 Mayıs'tan sonraki ilk fatura dönemi için geçerlidir. Amazon Prime aboneleri yeni fiyatlar hakkında bir bildirim alacak.

Amazon Prime Türkiye, üyelerine daha fazla değer sunmak için yatırımlarına devam ederken, hizmetin aylık üyelik ücretini 39 TL'ye yükseltme kararı aldı. 2020'de Türkiye'de lansmanından bu yana Prime, ücretsiz teslimat seçeneklerini genişleterek, çeşitli filmler ve TV şovları ekleyerek ve yeni avantajlar getirerek geliştirdi. 25 Nisan'da geçerli olan artış, yeni üyeler için geçerliyken, 25 Mayıs'tan sonrası ilk faturalandırma döngüsüne kadar mevcut Prime üyeleri için geçerlidir. Şirket, Prime üyelerine benzersiz avantajlar sunmaya devam edeceğini iddia etti.

Amazon iyi dayandı. Yeni başlayanlar için Amazon Prime oldukça hala uygun. Ayda sadece 39 TL'ye aboneliğinizi Türkiye'de devam ettirebilirsiniz. Bu, Amazon'dan harika bir teklif ve hizmetlerinin kalitesi hakkında kendi fikrinizi oluşturmanın harika bir yoludur.

Prime Gaming, Prime Video... ve çok daha fazlası!

Amazon Prime'dan 30 Gün Ücretsiz Yararlanın, Yeni Zamlı Fiyat ve Daha Fazlası
Prime Gaming

Amazon Prime, birçok avantaj sunan, yalnızca abonelikle kullanılabilen bir hizmettir! Amazon pazar yerindeki 24 saat teslimat hizmetinden ve mevcut binlerce üründen faydalanmanızı sağlar. Prime müşterisi olarak ayrıca Prime Gaming'e erişebilir ve onlarca oyunlara ve avantajlar arasından seçim yapabilirsiniz. Prime Video, orijinallerden popüler TV şovlarına kadar geniş bir içerik yelpazesi sunar. Ayrıca, Prime üyeleri öncelikli erişimden, özel indirimlerden ve diğer tekliflerden yararlanır. Yeni bir Amazon Prime müşterisiyseniz, 30 günlük ücretsiz deneme süresinden yararlanabilirsiniz.

Son olarak, Prime Video ile piyasadaki en kapsamlı ve verimli akış hizmetlerinden birinin keyfini çıkarabilirsiniz. Prime Video'nun kataloğunda yüzlerce film ve TV şovunun yanı sıra kapsamlı bir Amazon Orijinalleri kataloğu bulunur. Ayrıca yüzlerce isteğe bağlı belgesele, filme ve TV şovuna erişebilirsiniz. Ancak Prime Video'nun Türkiye'deki kataloğu diğer ülkelerdeki kadar geniş olmayabilir.


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent