recent
Güncel Haberler

Black Mirror Çok Yakında Netflix'e Geri Dönüyor

Ana Sayfa
Black Mirror Çok Yakında Netflix'e Geri Dönüyor

Netflix, hiçbir uyarıda bulunmadan Black Mirror'ın altıncı sezonunun bu yaz yayınlanacağını duyurdu. Ve hatta çok hoş oyuncu kadrosundan bazılarını ortaya çıkaran bir teaser bile var.

Black Mirror Haziran'da dönüyor

Dört yılın ardından ünlü bilim kurgu dizisi Black Mirror 6. sezonuyla geri dönüyor! Netflix, bu yaz yayınlanacak olan yeni sezonun teaser'ını ve yayın tarihini açıkladı. Umarız uzun bekleyiş, yaratıcı Charlie Brooker'ın sonraki sezonların sunduğundan daha ilgi çekici hikayeler ve bölümler yaratmasına izin vermiştir.

Ancak, dizi için sezon boyunca yeni bir hikaye ve oyuncu kadrosu olacağı bilinse de, ilk sezonun kadrosu oldukça dikkat çekici. Oyuncu kadrosunda Aaron Paul (Breaking Bad), Ben Barnes (Shadow and Bone), Zazie Beetz (Deadpool), Salma Hayek (Hitman & Bodyguard 2), Kate Mara (House of Cards), Michael Cera (Scott Pilgrim) ve John Hannah (The Last of Us) gibi ünlü isimler yer alıyor.

"Tahmin edilemeyen, sınıflandırılamayan ve öngörülemeyen" bir sezon

Brooker yeni sezonla ilgili olarak kısmen şunları söyledi: "Bu sezona, ne beklememiz gerektiğine dair kendi temel varsayımlarımdan bazılarını kasıtlı olarak tersine çevirerek başladım."

Şöyle devam ediyor: "Hikayeler baştan sona Black Mirror tonunda, ancak çılgın sapmalar ve her zamankinden daha fazla çeşitlilik içeriyor. Ve tüm bunları hayata geçirmek için, açıkçası var olmaya hakları olmayacak kadar yetenekli bir oyuncu kadrosuyla çalışan inanılmaz derecede deneyimli ve zeki yönetmenlerden oluşan inanılmaz bir kadromuz var. İnsanların tüm bunları izlemesi için sabırsızlanıyorum ve umarım keyif alırlar, özellikle de almamaları gereken kısımları."


Kaynak: Twitter'da Netflix

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent