recent
Güncel Haberler

The Last of Us Dizisi İçin Sıkı Durun, 2. Sezon Gelişi Zaman Alacak

Ana Sayfa
The Last of Us Dizisi İçin Sıkı Durun, 2. Sezon Gelişi Zaman Alacak

The Last of Us'ın ilk sezonu birkaç gün önce HBO'da (ve BluTV'de) sona erdi ve bunu ikinci sezon takip edecek. Ama sabırlı olmanız gerekecek. En azından oyuncu Bella Ramsey'e göre.

İçindekiler

The Last of Us: 2. sezon biraz zaman alacak

Ellie'yi canlandıran güzel oyuncu The Jonathan Ross Show'a verdiği röportaj sırasında sabırsız hayranlarını memnun etmeyecek bir açıklama yaptı. The Last of Us 2. sezonun zamanlaması sorulduğunda Bella Ramsey, "Hemen olmayacak. Sanırım çekimlere bu yılın sonunda ya da önümüzdeki yılın başında başlayacağız. Yani 2024'ün sonlarına ya da 2025'in başlarına kadar olmayacak."

Ancak bu sözler çok şaşırtıcı değil çünkü HBO muhtemelen yalnızca birinci sınıf kaliteli diziler sunma arayışında işleri aceleye getirmek istemiyor. Hele ki kesin olarak ikiye ayrılacak olan 2. sezonun bölümleri hala yazılmakta olduğu için.

Hâlâ hırs dolu bir uyarlama

Dizi niteliklerini, özellikle de görsel niteliklerini korumak istiyorsa, yavaşlama kararı muhtemelen iyi bir karardır. Diğer bir fayda da Bella Ramsey'nin biraz büyüyebilmesi ve onu The Last of Us Part II video oyunundaki Ellie versiyonuna daha uygun hale getirmesi. Aslında, bu oyun Bölüm I'in bitiminden birkaç yıl sonra geri atlıyor.


Kaynak: The Verge

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent