recent
Güncel Haberler

2 Saat Bekle, 15 Dakika Oyna: Diablo IV'ün Betası Herkesi Mutlu Etmiyor

Ana Sayfa
2 Saat Bekle, 15 Dakika Oyna: Diablo IV'ün Betası Herkesi Mutlu Etmiyor

Bu hafta sonu, bazı oyuncular Diablo IV'ün cehennem gibi dünyasına girebildi. Tabii eğer oyunun sunucularına erişmek için bazen sonu gelmeyen kuyrukları aşabilirseniz...

İçindekiler

Diablo IV beta hala birkaç saatliğine açık

(Uzun) yıllarca bekledikten sonra, dünyanın dört bir yanındaki oyuncular nihayet bu hafta sonu Diablo IV beta'nın piyasaya sürülmesiyle Cehennem Kapılarının tekrar açıldığını görebildiler. Resmi olarak 2019 yılında çıkacak olan Diablo IV, 6 Haziran'da meyvelerini verecek. Bu arada, oyunun ön siparişini veren oyuncuları davet eden kapalı bir beta.

Böylece hafta sonu boyunca (ve bu gece 20:00'ye kadar) birçok oyuncu 1997 Diablo efsanesinin bu yeni versiyonunu PC'de oynayabildi. Ve eğer şanslı olanlardan biri değilseniz, panik yapmayın, bu kez açık olan ikinci bir beta 24 Mart Cuma gününden Pazar akşamına kadar planlanıyor.

Diablo IV için uzun bekleme süreleri

Ancak, oyuncular bu yeni Diablo IV'ü keşfetmek için sabırsızlanırken, birçoğu bitmek bilmeyen bir kuyruk sistemi nedeniyle sabırlı olmak zorunda kaldı... Engadget'tan Igor Bonifacic, oyunu başlatabilmek için iki saat beklemek zorunda kaldığını belirtiyor... ikincisi, ancak 15 dakika sonra bir bağlantı kopmasının kurbanı olduğunu belirtiyor.

Aynı şey, oyuna katılmak için tahmini 95 dakikalık bir bekleme süresi gösteren Jason Schreier için de geçerli.

Blizzard, resmi forumlarında yanıt vermekte gecikmedi ve "Ekip, oyuncuları etkileyen ve sunucularla bağlantılarını kesen bazı sorunlar üzerinde çalışıyor. Bu, sıraya alma işleminden sonra oyuna giren oyuncular için istikrarı sağlamamıza olanak tanıyor."

Stüdyo ayrıca bugün ile önümüzdeki hafta sonu açık betanın başlaması arasında yeni ve daha doğru bir geri sayım olacağını doğruladı, böylece Diablo IV'ü denemek isteyen herkes bunu mümkün olan en iyi koşullarda yapabilir.

Daha Pazar günü, çeşitli oyuncular sadece birkaç dakika sonra oyuna erişebildiklerini bildirdiler. Elbette Diablo IV'e özgü tüm sorunların, 6 Haziran'da çıkmasını umduğumuz oyun piyasaya sürüldüğünde çözüleceğini umuyoruz.

Bu hafta sonu Diablo IV kapalı beta sürümünü test edebildiniz mi?


Kaynak: Engadget

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent