recent
Güncel Haberler

Apple iOS 16.4'ü Ne Zaman Kullanıma Sunacak?

Ana Sayfa
Apple iOS 16.4'ü Ne Zaman Kullanıma Sunacak?

Apple'ın birkaç gün içinde iOS 16.4'ün dağıtımına resmi olarak başlaması bekleniyor. iOS 16'nın benimsenme oranı özellikle yavaş görünse de, Apple işletim sisteminde yeni bir güncelleme yayınlamaya hazırlanıyor.

İçindekiler

iOS 16.4 yakında kullanıma sunulacak

Cupertino merkezli şirket birkaç hafta içinde, Haziran ayında, iOS'un yeni sürümünü tanıtacak. Tanıtımın mantıksal olarak Eylül ayında yapılması bekleniyor. İlk söylentilere göre, iOS 17 esas olarak sanal ve artırılmış gerçekliğe adanmış özelliklere yoğunlaşabilir.

Geçtiğimiz yılın sonunda iPhone 14 ve iPhone 14 Pro Max'in piyasaya sürülmesiyle birlikte Apple, işletim sistemine birçok yeni özellik ekleme olanağını buldu. Müşterilerinin yıllarca süren beklentilerinin ardından iOS 16, Apple markası için birçok özelleştirme seçeneği getirme fırsatı oldu.

Apple iOS 16.4'ü Ne Zaman Kullanıma Sunacak?
© Apple

Her durumda, bir sonraki güncelleme çok fazla yeni özellik getirmeyecek olsa da, yine de yayınlanmaya hazır olacak ve bazı optimizasyonlardan da yararlanacak.

iOS 16.4: Yenilikler neler?

Geliştiriciler, bir süredir iOS 16.4'ün piyasaya sürülmesiyle kullanılabilecek (küçük) yeni özelliklerin önizlemelerine erişebildi. Bunlar arasında yeni emojilerin eklenmesi, Safari için web push bildirimlerinin tanıtımı ve Podcast'ler, Kitaplar ve Müzik uygulamaları için çeşitli görsel değişiklikler yer alıyor. Ayrıca olağan güvenlik ve performans düzeltmelerini de bekleyebilirsiniz.

Bir hatırlatma olarak Apple, yaklaşık on gün önce Apple Music Classical'in 28 Mart'ta yayınlanacağını duyurmuştu. Bu nedenle Apple, iOS 16.4'ü halka yayınlamak için bu fırsatı değerlendirebilir. Her halükarda, en geç Nisan ayının ikinci haftasında kullanıma sunulması gereken yeni güncellemenin yayınlanmasının çok uzun sürmeyeceğine neredeyse hiç şüphe yok.


KaynakWccftech

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent