recent
Güncel Haberler

Starfield İçin Nihayet Resmi Çıkış Tarihi Verildi!

Ana Sayfa
Starfield İçin Nihayet Resmi Çıkış Tarihi Verildi!

Tüm güzel şeyler bekleyenlerin başına gelir derler ve şimdi Bethesda nihayet merakla beklenen Starfield için çıkış tarihini açıkladı!

İçindekiler

Bethesda'nın en yeni oyununun yeni çıkış tarihi, bizi oyuna adanmış bir Developer_Direct'e davet etme fırsatını yakalayan resmi bir fragmanla duyuruldu.

Kalkışımız var!

Skyrim'in 11 Kasım 2011'de piyasaya sürülmesine ithafen ilk olarak 11 Kasım 2022 olarak duyurulan Starfield nihayet fırlatma rampasından ayrılmak zorunda kaldı, roketin hala (çok mu?) kalibrasyona ihtiyacı vardı. Uzun bir radyo sessizliğinin ardından Bethesda bugün yeni çıkış tarihini duyurmak için geri döndü: 6 Eylül'de PC, Xbox Series X/S ve Game Pass'te!

Efsanevi destan The Elder Scrolls'un arkasındaki stüdyodan yeni açık dünya RPG'sini keşfetmek için en iyi astronot kostümünüzü ve parlak geminizi hazırlayın. Sadece 6 ayımız kaldı (biraz sabırsızız).

Bethesda'nın bu yeni oyunu bizi ilk kez uzaya, daha doğrusu Constellation kaşifler grubuna götürüyor. Bir kere karakterimizi sıfırdan oluşturabiliyor ve yeteneklerini tercihlerimize göre kanalize edebiliyoruz.

(İkinci) ön izleme için 11 Haziran'da görüşmek üzere!

Starfield, keşfedilecek sayısız renkli konum ve karakter içeren geniş bir galaksi içerecek. 6 Eylül'ü beklerken, Bethesda bizi oyuna ikinci kez bakmak için 11 Haziran'da canlı yayında bize katılmaya davet ediyor. Geçen yıl haziran ayında aşağıdaki videoda görebileceğiniz 15 dakikalık bir oyun deneyimi yaşadık. Tabii ki, oyun bu noktada bitmedi.

Neredeyse bir yıl sonra gerçekleşen bu ikinci önizleme, stüdyonun bu merakla beklenen açık dünya RPG'sinin geliştirilmesinde kaydettiği ilerlemeyi görme fırsatı sunuyor (endişelenmeyin, piyasaya sürüldüğünde hala hatalar olacak! Bu bir Bethesda oyunu!)

Her halükarda, Xbox ekiplerinin uyanma zamanı gelmişti, çünkü bu alandaki en son gelişmeler, beklenmedik hi-fi RUSH dışında kalabalığı pek heyecanlandırmadı. Geç olması hiç olmamasından iyidir, umalım da Microsoft'un oyun endüstrisi 6 Eylül'de mutlu bir giriş yapsın!


Kaynak: Bethesda Softworks

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent