recent
Güncel Haberler

Pixel 8 ve Pixel 8 Pro, Boyut, İşlemci, Kamera ve Çıkış Tarihi...

Ana Sayfa
Pixel 8 ve Pixel 8 Pro, Boyut, İşlemci, Kamera ve Çıkış tarihi...

Google Pixel 8 ve Pixel 8 Pro hakkında daha fazla bilgi edinmek için sabırsızlanıyor musunuz? Eğer öyleyse, işte sinirlerinizi yatıştırmaya yetecek kadar haber.

İçindekiler

Yakın zamanda Federal İletişim Komisyonu'nun veritabanında yeni bir Pixel tespit edildi ve Mountain View, amiral gemisi serisinin sekizinci nesli üzerinde çalışıyor gibi görünüyor. Google Pixel 8'den ne beklenir? İşte şu ana kadar bildiklerimiz.

Google Pixel 8: Çok daha gelişmiş bir kamera mı?

Google, geçen yılın sonlarında Pixel 7 ve Pixel 7 Pro'yu piyasaya sürdü. Bu orta sınıf ve üst düzey cihazlar, sınıflarının en iyileri arasında olduklarını bir kez daha kanıtladılar. Ve her yıl olduğu gibi Amerikan şirketi, söylentileri şimdiden web'i işgal eden Google Pixel 8 ve Pixel 8 Pro ile daha da yükseğe çıkmayı planlıyor. Bir sonraki akıllı telefonunuz için kod adları? Shiba (Pixel 8 için) ve Husky (Pixel 8 Pro için).

Bildiğiniz gibi kamera Pixels ile Google'ın uzmanlık alanlarından biri. Ve devin yeni nesil akıllı telefonlarıyla yollarını değiştirme planları olmadığı da açık. Kanıt olarak, hem Pixel 8 hem de Pixel 8 Pro'nun yepyeni bir ana kamera sensörünün yanı sıra yükseltilmiş HDR'ye sahip olması bekleniyor. Bu, özellikle kayıt süresini azaltmak için aynı pikselleri kullanarak farklı pozu aynı anda kaydetmeyi mümkün kılan bir teknolojidir.

Tasarım, boyut ve işlemci... Google Pixel 8 ve Pixel 8 Pro hakkında bildiklerimiz

Tasarım açısından hem Pixel 8 hem de Pixel 8 Pro'nun seramik kaplamaya sahip olabileceğine dair söylentiler var. İlkinin ekran çözünürlüğünün 1080 x 2268, ikincisinin ise 1344 x 2822 olduğu söyleniyor. Önceki söylentiler Pixel 8 Pro'nun Pixel 7 Pro ile tamamen aynı boyutta 6.7 inçte kalacağını iddia ederken, şimdi başka bir sızıntı Pixel 8'lerin biraz daha küçük bir form faktörüne sahip olacağını gösteriyor. Son olarak, artık ultrasonik bir versiyonda sunulduğu için parmak izi sensörü de önemli ölçüde değişmesi bekleniyor.

İşlemci tarafında, Pixel 8 ve Pixel 8 Pro'nun "Zuma" kod adlı 3nm Tensor G3 SoC'ye sahip olması bekleniyor. Bu işlemci, Samsung'un resmi olmayan Exynos 2300 işlemcisini temel alacak ve her iki cihazın genel performansını iyileştirecek.

Fiyat aralığının en üst seviyesinde yer almasıyla ünlenen Google Pixel serisi, yeni nesille birlikte geleneğini sürdürüyor mu? Şu anda kesin olarak bilmek mümkün değil. Ancak, şu anda Google'ın olağan stratejisinden sapması için belirgin bir neden yok. Her halükarda şirket, birkaç hafta sonra planlı bir ticarileştirme için yeni amiral gemilerini Ekim başında duyurmalı.


Kaynak: Android Police

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent