recent
Güncel Haberler

iPhone 15 Pro Max, Dünyanın En İnce Ekran Çerçevelerine Sahip Olacak

Ana Sayfa
iPhone 15 Pro Max, Dünyanın En İnce Ekran Çerçevelerine Sahip Olacak
© 9To5Mac

iPhone 15 Pro Max muhtemelen piyasadaki en ince çerçeveye sahip akıllı telefon olabilir. Önceki sızıntılar, iPhone 15 Pro'nun ekranının etrafındaki çerçevelerin boyutunun küçüldüğünü gösteriyordu ve sonuç beklediğimizden daha da fazla olabilir.

İçindekiler

Bir akıllı telefondaki en ince kenarlar mı?

Ünlü sızıntı uzmanı Ice Universe, iPhone 15 Pro Max'in bu konuda dünya rekoru kıracağını iddia ediyor. Akıllı telefonun ekranının etrafında siyah çerçevelerin olacağı ve kalınlığın sadece 1,55 mm olacağı söyleniyor. Bu, Xiaomi 13'ü ve 1.81 mm kenarlarını tahttan indirecek. Karşılaştırma için, Galaxy S23 ve S22 1,95 mm çerçeveye sahipken, iPhone 14 Pro 2,17 mm çerçeveye sahip.

Ayrıca yeni nesil ile birlikte Apple'ın kenarların boyutunu küçültmeye yardımcı olabilecek hafif kavisli bir gövdeye ve ekrana sahip yeni bir tasarım sunacağını da biliyoruz. Bu değişiklik telefonların daha kolay tutulmasını sağlayacaktır.

Dokunsal geribildirimli kasaya entegre fiziksel düğmelerin yanı sıra Lightning konektörünün yerini alacak bir USB-C bağlantı noktasının da gelmesi bekleniyor.

Fiyat artışı olur mu?

Hap şeklindeki Dinamik Island etkisi Pro modellerinde geri dönüş yapacak ve ilk kez iPhone'un standart versiyonlarına entegre edilecek. Bununla birlikte, giriş seviyesi iPhone 15'lerin nihayet bir ProMotion ekrana sahip olmasını beklememeliyiz, çünkü bunların 60Hz yenileme hızı ekranını korumaları bekleniyor.

iPhone 15 Pro'nun kamera bloğunun iPhone 14 Pro'dakinden daha belirgin olduğu söyleniyor, bu da daha büyük sensörlerin entegre edildiğini gösteriyor. Optik yakınlaştırma aralığını iyileştirmek için yeni bir periskop merceğin de söylentisi var. iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max'in de Apple Watch Ultra'da kullanılan bir malzeme olan titanyum çerçeveye yükseltildiği söyleniyor.

Tüm bu yeni özelliklerin bir bedeli var ve Apple bunu muhtemelen telefonlarının fiyatına yansıtacak: Analistler, iPhone 15 Pro ile birlikte bir fiyat artışı bekliyor.


KaynakIce Universe,Neowin

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent